Cadavrul unui bărbat a fost găsit miercuri, 19 octombrie, pe marginea drumului E85, în afara localității Nicolae Bălcescu, Bacău. Bărbatul avea vârsta de 60 de ani.

Citeste si: Accident provocat de un copil de 9 ani. Tatăl său l-a lăsat la volan

Anchetatorii suspectează că bărbatul ar fi fost lovit de o mașină de tonaj mare, iar șoferul ar fi fugit de la locul faptei.

Trupul bărbatului a fost găsit în afara părții carosabile.
„Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și fac cercetări sub aspectul săvârșirii de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului”, au precizat reprezentanții IPJ Bacău.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Un cunoscut om de afaceri a fost implicat într-un accident, după ce ar fi consumat alcool

Un cunoscut om de afaceri a fost implicat într-un accident, după ce ar fi consumat alcool

Accident între două autoturisme, marți noaptea, în Drobeta Turnu-Severin. Un șofer nu a acordat prioritate într-o intersecție. Două autoturisme au fost implicate într-un accident, marți noaptea, în Drobeta Turnu-Severin.

Citeste si: O nouă lege pentru șoferii din România: ce se întâmplă cu mașinile parcate neregulamentar

Unul dintre șoferi este un cunoscut om de afaceri, Constantin Izvoranu. Acesta consumase alcool, iar aparatul etilotest a arătat o alcoolemie de 0,60 mg/l. Omul de afaceri nu a acordat prioritate unui autoturism condus de un tânăr de 24 de ani.

Citeste si:  Accident la Suceava: o cisternă încărcată cu vin a intrat într-o coliziune cu un utilaj agricol

O cisternă încărcată cu vin s-a răsturnat, după ce a intrat în coliziune cu un utilaj agricol

Traficul pe DN 2 E se desfășoară dirijat pe un fir după ce un utilaj a intrat în coliziune cu o cisternă încărcată cu vin. Cei de la  ISU Suceava  au anunțat că accidentul s-a produs în zona localităţii Berchişeşti.  

”În urma evenimentului o persoană implicată în eveniment este monitorizată de către  echipajul SMURD  ”, a transmis sursa citată, precizând, însă, că persoana a refuzat transportul la spital.   


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si