Cazul a fost preluat de polițiștii din Arad după ce s-a constatat faptul că acesta se află în apă de jumătate de an.

Cadavrul unui bărbat a fost scos din râul Mureș

”În data de 23.04.2023, în jurul orei 19:00, pompierii militari ai Detaşamentului Arad au intervenit cu o autospecială de intervenţie care are în dotare o barcă de salvare şi un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă, pentru recuperarea unui cadavru din râul Mureş, zona Trei Insule.

La sosirea echipajelor de intervenţie a fost identificat trupul neînsufleţit al unui bărbat, plutind pe râul Mureş în apropierea malului”, a transmis luni, ISU Arad.  

Citește și: Un copil, de patru ani, a murit după ce s-a înecat cu un bob de strugure

Din primele cercetări ar fi vorba despre un bărbat, cadavrul acestuia zăcând în apă de aproximativ 3-6 luni.

Citește și: Trupul fără viață al unui bărbat a fost descoperit într-un lac din Neamț

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Trupul bărbatului a fost transportat la SJML pentru efectuarea autopsiei, în vederea stabilirii cauzei decesului şi identificarea persoanei.

Femeie de 65 de ani, găsită decedată în apele unui lac în Târgu Lăpuș

La data de 23 de aprilie, la ora 07:52, polițiștii din Târgu Lăpuș au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie a fost găsită decedată, pe marginea unui lag, în apropierea unui imobil de pe strada Țibleșului. 

Citește și: Doi tineri s-au stins din viață încercând să-și salveze câinele care căzuse în apă. Doar patrupedul a supraviețuit

Oamenii legii au identificat-o pe victimă în apă, cu fața în jos. Aceasta este o femeie în vârstă de 65 de ani.

Citește și: Un student a fost la un pas de moarte după ce s-a scufundat la 40 de metri pentru a aduna scoici pentru grătar/ ”Cred că voi lua o pauză mare de la scufundări”

Cadrele medicale au efectuat manevre de resuscitare la fața locului, dar după 30 de minute a fost declarat decesul femeii. Cadavrul acesteia a fost transportat la morga Spitalului Județean Baia Mare pentru stabilirea necropsiei și aflarea cauzelor decesului.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, transmite IPJ Maramureș.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si