Pompierii au intervenit pentru extragerea unui cadavru din râul Mureș, în zona străzii Barajului.

Apelul la 112 a fost făcut de un bărbat

La fața locului s-au deplasat cei de la ISU Mureș o autospecială de stingere, o autospecială de muncă operativă și barca pneumatică. 

Citește și: Un bărbat s-a prefăcut că este mort timp de aproape un an pentru a obține ce-și dorește

Cadavrul găsit în râul Mureș aparține unui bărbat în vârstă de 40 de ani, decesul fiind constatat de către un echipaj medical din partea Serviciului de Ambulanță Județean Mureș.

Citește și: Detalii șocante în cazul femeii găsite moarte în lada unui pat. Moartea acesteia a fost una violentă

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Polițiștii au deschis o anchetă, iar trupul bărbatului a fost transportat la IML pentru efectuarea necropsiei.

Descoperire macabră într-un lac din județul Neamţ. Cadavrul unei femei, dispărută în decembrie, a fost găsit în stare avansată de descompunere

''La data de 29 mai a.c., în jurul orei 13:20, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în albia lacului Bâtca Doamnei, a fost identificat corpul unei persoane, de sex feminin'', au transmis luni, 29 mai 2023, reprezentanții Poliţiei Judeţeane Neamţ.

Citește și: VIDEO- Ultimele detalii în cazul femeii care a fost găsită moartă în Sectorul 4, într-un sac de plastic din lada patului: „Mirosea puternic”. Unde s-ar ascunde suspectul principal?

De asemenea, conform aceleași surse, oamenii legii au stabilit identitatea persoanei, o femeie în vârstă de 42 de ani, din localitate Vădurele, persoană dispărută din data de 11.12.2022. 

Femeia era dispărută de mai bine de 5 luni

''Corpul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamţ, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă'', au mai transmis reprezentanții Poliţiei Judeţeane Neamţ.

Citește și: Mister în jurul morților suspecte a șase tinere din SUA

Totodată, potrivit surselor judiciare din anchetă, trupul descoperit prezenta un stadiu avansat de descompunere, ceea ce a îngreunat stabilirea prezenței unor eventuale urme de violență. În acest sens, polițiștii din județul Neamț așteaptă concluziile medicilor legiști pentru a obține informații suplimentare și a clarifica circumstanțele în care a avut loc decesul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si