Close sidebar
Close sidebar

Cadavrul unui bărbat, descoperit pe gardul unei biserici din Galați! Era agățat de gard, complet dezbrăcat!

Un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost găsit mort, sâmbătă dimineață, agăţat de gardul care separă un cimitir din Galaţi de biserica din apropiere. Era dezbrăcat și avea lovituri la cap, iar - potrivit anchetatorilor - victima era un om fără adăpost, care își trăia zilele pe străzile din oraș.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Poliţiştii, împreună cu un procuror de pe lângă Tribunalul Galaţi, au deschis o anchetă şi nu exclud varianta unei crime, dar nici a unui accident nefericit.

Există și varianta ca bărbatul să fi încercat să sară gardul, însă a rămas blocat. Apoi, a încercat să se elibereze de haine, pentru a scăpa, dar s-a lovit puternic în zona capului. Autopsia şi celelalte probe adunate la dosar vor stabili cauza exactă a morții sale.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Un echipaj SMURD a intervenit pentru un bărbat, care atârna de gardul unei biserici, îmbrăcat foarte sumar, aproape gol. Colegii mei au constatat decesul. Bărbatul se afla cu capul în jos, într-o poziţie destul de vicioasă. Probabil a murit din cauza traumatismului cranio-cerebral şi a traumatismului de coloană cervicală”, a declarat dr. Angel Trifan, medic şef UPU-SMURD Galaţi, citat de Monitorul de Galați.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI