Brașovul se află sub cod Portocaliu de ninsori abundente, iar căderile de zăpadă au dat bătăi de cap operatorilor care asigură întreţinerea spaţiilor verzi.

Zeci de copaci s-au prăbușit pe trotuarele din Brașov

"Dacă odată cu oprirea ninsorii, activitatea de deszăpezire şi-a arătat eficienţa inclusiv în interiorul cartierelor, zăpada abundentă şi grea a făcut ca zeci de arbori şi crengi să se prăbuşească peste trotuare, străzi, reţele electrice, clădiri sau în grădinile blocurilor.

Citește și: Vremea a făcut ravagii în nordul Moldovei. Mai multe persoane au sunat la 112 după ce au rămas blocate în zăpadă

Echipele de intervenţie au acţionat până după miezul nopţii pentru îndepărtarea arborilor căzuţi, iar în această dimineaţă au reluat activitatea, având în vedere numărul mare de situaţii de acest gen", se arată în comunicat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Trei zboruri au fost anulate din cauza condițiilor meteo nefavorabile

Autobuzele din zona Fartec au avut întârzieri după ce un brad s-a prăbușit pe șosea.

Firma de deszăpezire a acționat continuu pe străzile din Brașov

Operatorii au utilizat aproximativ 280 de tone de material antiderapant, stocul municipalităţii fiind de aproximativ 1.500 de tone, în timp ce în Poiana Braşov au acţionat 4 utilaje.

Citește și: VIDEO- Vremea rea a creat probleme: copaci rupți și mașini avariate

Mai multe blocaje temporare au fost înregistrate pe DN1 şi DN1A, iar pe DN73A circulația a fost închisă pentru mai multe ore pentru maşinile de mare tonaj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si