Băiatul lui Emi Pian trece prin momente de nedescris. Aly avea o relație specială cu tatăl său. În urmă cu fix un an, Florin Mototolea, alias Emi Pian, își răsfața fiul cu un ceas de mână al unui brand foarte scump. Cadoul de zeci de mii de euro a fost postat chiar pe Facebook-ul oficial al lui Aly Pian. Ceasul de aur și bmw-ul a fost cadou de weekend pentru fiul său.

„De la regele meu...cu ocazia acestei zile de weekend, am primit și eu acest cadou!”, a scris Aly în dreptul pozei, pe care a distribuit-o de acum un an.

cadou băiatul lui emi pian
Emi Pian și fiul lui.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ce plan avea pus la cale Emi Pian. Toate astea trebuiau să se întâmple dacă nu ar fi fost ucis

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Soția lui Emi Pian: ”Soțul meu a fost un om care nu o să se mai nască de acum încolo încă 2-300 de ani”

Citeste si: Fiica vrăjitoare a lui Emi Pian e acuzată că e vinovată de moartea tatălui ei: „Aruncă cărțile de tarot în foc. Ai văzut ce ți-a făcut Satana, ai pierdut pe tatăl tău!”

Familia Duduianu, îngenuncheată de durere

Gabriel Cristian Duduianu suferă în fiecare zi, după dispariția tatălui său. Bărbatul postează manele de jale alături de mesaje precum: „Prietenul meu cel mai bun, ochii mei din cap, sufletul meu!”, „Unde ești inima mea?”, „Băi ochii mei, nu pot să accept așa ceva, ești inima mea.”.

cadou băiatul lui emi pian
Pian alături de fiul său, Aly Duduianu.[Sursa foto: Facebook]

Tânărul Aly și-a tatuat chipul tatălui său chiar pe braț, pentru a-l simți aproape în fiecare zi. Familia lui Emi Pian este îngenucheată de durere, deși a trecut o lună de la moartea interlopului.

cadou băiatul lui emi pian
Familia lui Emi Pian.[Sursa foto: Facebook]

Florin Mototolea a fost ucis în luna august, după o partidă de barbut. El a fost înjunghiat în picior de capul unui alt clan renumit din Capitală.

Citeste si: Ipoteză șocantă! Moartea lui Emi Pian a fost premeditată?! A fost amenințat acum mult timp, iar principalul suspect susține că este nevinovat!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si