Close sidebar
Close sidebar

Cadoul inedit pe care Preşedintele Belarusului i l-a dăruit lui Vladimir Putin

Alexander Lukashenko, preşedintele Belarusului, i-a dăruit omologului său rus, Vladimir Putin, slănină şi patru saci de cartofi drept cadou de Anul Nou, a informat secretarul de presă al preşedinţiei belaruse, Natalya Eismont, scrie TASS.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Eismont a declarat în timpul unui talk-show de la postul belarus „Makayenka 9”: „Trebuie să vă spun că Alexander Lukashenko nu i-a oferit doar cartofi lui Vladimir Putin, din câte ştiu, preşedintelui rus îi place slănina”.

Cadoul inedit pe care Preşedintele Belarusului i l-a dăruit lui Putin

„Alexander Lukashenko ştie acest lucru şi în timpul precedentei sale vizite a adus slănină, cea mai bună, desigur”

, a adăugat ea.

Eismont a declarat că au fost aduşi apoi cartofii. „Din câte ştiu, cartofii au fost comandaţi pentru că, acum ceva timp, poate glumind pe jumătate, Lukashenko l-a întrebat pe Putin ce i-ar plăcea să obţină de la preşedintele Belarusului, de la ţara noastră iar răspunsul a fost „Cartofi şi slănină, ce altceva?”.

Cadoul inedit pe care Preşedintele Belarusului i l-a dăruit lui Putin

Conform lui Eismont, patru saci de cartofi de diferite varietăţi au fost aduşi la Moscova.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

„Unii cartofi erau pentru prăjit, alţii pentru piure, copt sau fiert. Toţi au fost livraţi cu instrucţiuni”, a adăugat ea.

Cadoul inedit pe care Preşedintele Belarusului i l-a dăruit lui Putin

Eismont a precizat că după o analiză lungă, staff-ul administraţiei prezidenţiale a decis să le ofere liderilor Comunităţii Naţiunilor Independente – organizaţie formată din foste republici sovietice – globuri făcute manual pentru bradul de Crăciun.

Cadoul inedit pe care Preşedintele Belarusului i l-a dăruit lui Putin

„Sunt exclusive”, a afirmat ea. „Iniţial erau considerate de Lukashenko ca fiind prea grele şi a cerut să fie făcute mai uşoare şi mai festive”, a adăugat Eismont.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI