Close sidebar
Close sidebar

Cadouri de Crăciun pentru persoanele dragi: îmbrăcăminte tradițională și o bluză damă de la iiana.ro !

Suntem pe ultima suta de metri in ceea ce priveste cumparaturile de Craciun. Facem liste interminabile, apoi taiem si adugam produse, ne amintim de acea matusa pe care o vom reintalni la reuniunea de familie si de care uitasem si asa mai departe.

Mircea Pop,

Cadouri de Crăciun pentru persoanele dragi: îmbrăcăminte tradițională și o bluză damă de la iiana.ro !

DISTRIBUIE
acest articol

Uneori, a face cumparaturi pentru cadourile de Craciun poate fi, cu adevarat, coplesitor. De aceea, nu este nimic gresit sa recunoastem ca uneori avem nevoie de ajutor si, de ce nu, si de cateva idei. Sa vedem ce poti cumpara anul acesta, pentru cele mai dragi persoane, pentru a le surprinde cu adevarat.

Iti recomandam sa alegi produse autentice, romanesti, pentru a sustine productia si economia locala. Si pentru cadouri de Craciun, ce poate fi mai potrivit decat sa alegi produse de imbracaminte traditionala? Iti recomandam sa accesezi site-ul magazinului online iiana.ro. Este preferatul multor clienti pentru frumusetea produselor comercializate, dar si pentru faptul ca acestea sunt foarte bine realizate. De exemplu, pentru mama, fiica, sora, matusa, poti alege o bluza dama de la iiana.ro. Fiecare bluza comercializata aici are caracteristici deosebite, putand fiind folosita in diverse ocazii si combinatii interesante si originale. Sa vadem cateva modele de bluze care te pot inspira si pe care le poti oferi in dar:

1.Camasa neagra Flora. Camasa neagra Flora este confectionata din poplin de bumbac si elastan de calitate superioara, prezinta un decolteu foarte interesant in anchior si are, de asemenea, un guler generos din dantela brodata cu motive florale. Camasa neagra Flora are un croi feminin si versatil. Poate fi purtata chiar si de femeile trecute de prima si de a doua tinerete. De asemenea, este o bulza perfecta pentru tinutele office, fiind extrem de eleganta.
Orice femeie se va bucura daca va primi un astfel de cadou.

Citeste si: Ajunul Crăciunului 2020: Tradiţii şi superstiţii. Ce se dă de pomană în această zi sfântă?

2.Bluza boem folcloric. Bluza Boem Folcloric se caracterizeaza printr-o croiala lejera și feminină. Se remarca manecile ample din voal, care reprezinta unul din punctele de atractie ale acestui articol vestimentar. Bustul bluzei este confectionat din viscoza neagră, pe care se afla o portiune de dantela brodata cu trandafiri.

Aceasta este o bluza cat se poate de speciala, versatila si cat se poate de eleganta. Poate fi integrata, cu succes, in foarte multe tinute, de la cele de birou, la cele elegante de seara.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

3.Bluza stilizata Romanita. Desi nu este o bluza traditionala, aceasta bluza este extrem de frumoasa si eleganta. Bluza Romanita este confectionata din voal de vascoza si are imprimeuri florale pe intreaga suprafata. Desi este o bluza transparenta, partea din fata a bluzei este dublata pentru a evita transparenta si situatiile jenante. In jurul decolteului exista un volan incretit, care adauga un plus de stil acestei bluze. Bluza este mai scurta in fata si mai lunga in spate. Poate fi purtata cu pantaloni eleganti, stramti, sau cu o pereche de jeansi. Este ideala pentru vara, dar poate fi purtata si iarna, cu un cardigan din mohair, supradimensionat.

4.Camasa stilizata de Maramures. Camasa de dama stilizata de Maramures este o bluza traditionala, realizata intr-un stil elegant si modern. Aceasta bluza extrem de frumoasa este inspirata din portul popular al femeilor din zona Maramuresului. Este confectionata din viscoza nature de calitate si are o platca frumos decorata in zona pieptului. De asemenea, vei observa niste mansete superbe, confectionate din jacquard tesut. Aceste mansete sunt dublate cu viscoza, iar partea terminala este usor incretita. Camasa Stilizata de Maramures este eleganta si perfecta pentru a fi integrata intr-o tinuta office sau una de seara.

5.Bluza lunga Alesia albastru regal. Nu ai cum sa nu te indragostesti de aceasta bluza. Bluza lunga Alesia este realizata din vascoza de calitate superioara, lucru vizibil si perceptibil atunci cand vei palpa acest material. Bluza Alesia este imprimata digital cu motive florale si geometrice. Aceasta are un croi cat se poate de feminin. De asemenea, este si foarte moderna. Bluza Alesia este reglabila in zona taliei, iar decolteul are un model simetric. Culoarea albastru regal este extrem de frumoasa si usor de asortat si incorporat in tinute, fie ca vorbim de un outfit elegant, fie ca vorbim de o tinuta lejera, de zi, cu jeansi.

Daca vei intra pe site-ul magazinului iiana.ro vei gasi bluzele de mai sus, dar si multe alte modele de bluze. Fiecare model are caracteristici aparte si o poveste extraordinara de spus. Fiecare bluza de la Iiana se inspira din folclorul romanesc, din toate zonele tarii. Fie ca vorbim de bluze autentice 100%, fie ca vorbim de adaptari. Aceste bluze sunt perfecte pentru a fi oferite in dar, de Craciun.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Lebăr ca la bunica- Reţeta de casă 100% românească pentru masa Crăciun

De asemenea, pe site-ul magazinului, vei mai gasi si rochii spectaculoase, ce vor oferi o nota feminina si stilata oricarei doamne sau domnisoare care va purta o asemenea tinuta. Dar sa nu te gandesti ca Iiana are surprize numai pentru femei. Pe site. Vei intalni si haine pentru copii, dar si pentru barbati. Acestea sunt la fel de bine realizate si confectionate. Te vei indragosti de ele la prima vedere.

De ce sa faci cadouri haine de Craciun? Ei bine, acum ca am vazut ce fel de haine sau accesorii femei poti sa alegi, trebuie sa stii ca hainele sunt printre cele mai populare lucruri de oferit. Hainele nu sunt niciodata prea multe si sunt oricand binevenite, mai ales daca vorbim despre haine speciale, precum bluze, ii si rochii de la iiana.ro. In plus, calitatea deosebita face ca oricare dintre aceste produse de imbracaminte sa fie un dar pretios, ce nu va fi uitat si care, cu siguranta, va fi folosit cu drag

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI