Anul acesta mulți dintre cei care aleg să facă cadouri, aleg tot comenzile online, de aceea în depozite se lucrează la foc automat.

Cele mai căutate cadouri

Cele mai căutate dispozitive de dimensiuni mici sunt tot telefoanele mobile, căștile wireless, ceasurile smart, iar dacă vorbim de cele de dimensiuni mari, laptopuri, televizoare și chiar frigidere.

 

Chiar dacă Paștele nu este neapărat recunoscut ca o perioadă a cadourilor, nu sunt puțini cei care folosesc orice sărbătoare ca prilej să le ofere un cadou celor dragi, iar alții doar profită de oferte

ca să-și cumpere produsele de care au nevoie.

Citeste si: Calendar ortodox 22 aprilie 2022: Ce sărbătoare este în Vinerea Mare

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Silvian Trandafir, reporter Kanal D : ”Cele mai căutate produse din punct de vedere al cantității săptămâna aceasta sunt următoarele: accesorii pentru telefon, hrană pentru animale, scutece, produse pentru îngrijirea corporală și chiar soluții de curățenie”

Volumul vânzărilor online continuă să crească

Bugetul mediu pentru cadourile de Paște este de 100-200 de lei, iar specialiștii spun că nu vom renunța la obiceiul pe care l-am deprins în pandemie de a comanda pe internet.

Anul trecut, volumul vânzărilor online a fost mai mare cu peste 54% față de anul precedent, iar trendul este în creștere.

Citeste si: Recensământ 2022: Ce se întâmplă dacă nu completezi formularului?

Adrian Negrescu, analist economic: "Pandemia, restricțiile, au impulsionat vânzările online pentru că românii au înțeles că pot cumpăra de pe telefon, de pe laptop mult mai ușor, mult mai rapid și chiar mai avantajos decât dacă ar merge în magazine."

Citeste si: Preţ carne miel 2022: La ce trebuie să fim atenţi când mergem la magazine sau în piaţă?

Valoarea medie a coșului de cumpărături virtual a fost în 2021 de aproximativ 119 euro.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul Jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si