Close sidebar
Close sidebar

Cadouri speciale, indiferent de varsta !

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Nu cred ca exista cineva caruia sa nu ii placa cadourile. De la copii, la bunici, toti adora sa primeasca o mica atentie pentru o ocazie speciala sau, pur si simplu, in cazul in care cineva doreste sa isi arate aprecierea. Magazinele au o gama variata de produse din care putem alege. Haine, accesorii, gadget-uri, jucarii sau orice alt obiect, pot sa fie cadoul ideal pentru cineva drag. Insa, de multe ori, ne dorim sa iesim din tipar si sa facem un cadou mai special.

Trebuie sa stiti ca obiceiul de a face daruri este unul extrem de vechi. Este o actiune prin care ne exprimam aprecierea, dragostea sau prin care incercam sa multumim cuiva pentru ceva anume. Ideea de a da cadouri sau de a primi cadouri, exista, asa cum spuneam, din cele mai vechi timpuri. Unul din cazurile cele mai cunoscute, in care sunt oferite daruri, este povestea din Biblie, in care cei trei Magi i-au adus lui Isus Hristos, cadouri la nastere.

Acestia au calatorit, calauziti de o stea, pana la Betleem, pentru a aduce lucruri de pret celui pe care il considerau a fi Regele Lumii sau Mantuitorul. In tarile nordice, cu ocazia sarbatorii Yule, de unde am preluat si noi Craciunul, oamenii si faceau daruri. De asemenea, cei mici, primeau Mere si un brad era stropit cu cidru. Desigur, nu toate darurile din istorie au fost binevenite. Sa nu uitam de faimosul cal Troian, primit ca si cadou initial, de cetatenii Troiei din partea grecilor.
Povestea s-a terminat insa tragic.

Si in Egiptul Antic se ofereau daruri, in special cu ocazia unor evenimente importante precum logodna. La curtile regale din toata lumea, in orice epoca, se obisnuia sa se aduca daruri din partea solilor sau a curtenilor pentru suveran. De asemenea, se stie ca regii, le faceau, adesea, daruri extrem de costisitoare, favoritelor lor. De exemplu, Henric Tudor al VIII-lea i-a facut Annei Boleyn, timp de 10 ani, cadouri inimaginabil de scumpe precum matasuri si catifea, bijuterii extravagante si proprietati.

In zilele noastre, se obisnuieste, atunci cand participam la o ocazie anume, sa facem cadouri. Asa cum spuneam, unele persoane nu doresc sa mai primeasc sau sa mai faca cadou lucruri comune, pe care le poti gasi in orice magazin. Se spune ca cele mai frumoase daruri sunt acelea facute din tot sufletul, speciale, care sa insemne ceva.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

De exemplu, daca faceti cadouri unui tanar sau unui prieten apropiat, puteti sa alegeti tricouri personalizate ieftine, de pe site-ul tricouritari.ro. Acestea pot sa contina diferite mesaje sau imagini amuzante ori cu un inteles special, pe care doar dumneavoastra si persoana cauia ii este destinat sa il inteleaga. Este o varianta mult mai interesanta de cadou decat achizitionarea unui tricou de serie, pe care, cu siguranta, cel care il va primi, il va mai intalni si la alte persoane. Un cadou personalizat, precum un tricou sau un alt obiect, il va face unic si pe dumneavoastra va fa face sa ii aratati cat de mult va apreciati prietenul sau persoana draga.

De asemenea, pe tricouritari.ro mai puteti achizitiona cani personalizate pentru baieti, fete, birou, cu mesaje haioase sau pentru cupluri. Pe acest site, mai exista si alte tipuri de obiecte ce pot fi date drept cadouri, atat barbatilor, cat si femeilor. In plus, de aici puteti sa comandati tricouri pentru cei mici. Acestea au mesaje haioase sau indragite de copii cum ar fi: Future Disney Princess, Mommy’s little superhero, I have the best mom in the world si asa mai departe. Puteti alege din zeci de modele de tricouri sau din sute de alte obiecte haioase si speciale.

O alata idee de a folosi tricourile personalizate este atunci cand detineti o firma sau o companie. Puteti sa comandati, pentru intreaga echipa, tricouri cu logo-ul firmei. Acestea pot fi date inclusiv clientilor sau colaboratorilor, cu ocazia incheierii unui parteneriat ori cu prilejul unor sarbatori. In plus, daca firma sau compania dumneavoasta organizeaza si concursuri, cu diverse teme, tricourile pot constitui un premiu frumos si mereu apreciat.

Invatati sa iesiti din anonimat si sa faceti lucrurile altfel decat restul lumii. Diversitatea adesea sta in lucruri marunte si aprecierea celor din jur vine, cu precadere, atunci cand le oferim lucruri deosebite, care ii fac sa inteleaga cat de mult ne pasa.

Cadourile personalizate sunt indicate la aniversari, zile onomastice sau de Craciun. Acestea sunt evenimentele cand oamenii se asteapta oricum sa primeasca ceva din partea noastra. Cu cat suntem mai originali, cu atat bucuria lor va fi mai mare. In momentul in care va deschide darurile, cu siguranta, in multitudinea de obiecte fara personalitate, anoste, il va remarca pe al dumneavoastra care, garantat, va fi indraznet atat cat trebuie, amuzant si plin de viata.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Desigur, astfel de daruri peronalizate trebuie facute in cazul in care cunoastem foarte bine persoana respectiva. Trebuie intotdeauan sa avem grija ce mesaj sau ce imagine alegem sa punem pe tricoul pe care dorim sa il facem cadou, astfel incat efectul pe care il dorim a fi unul placut sa nu se transforme exact in opusul sau.

Insa, daca sunteti siguri de faptul ca persoana care va primi cadoul isi doreste un tricou personalizata, o cana personalizata sau oricare alt obiect amuzant, pe care il gasiti pe tricouritari.ro, atunci achizitionati cu toata increderea pentru ca ii veti face o surpriza pe care o va aprecia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI