In luna iunie a acestui an o pacinta a murit la Spitalul de Arsi din Bucuresti dupa ce i-a fost administrata o transfuzie care contine sange cu o grupa diferita fata de cea a victimei.
La scurt timp dupa acest incident, un medic din cadrul spitalului a publicat o filmare infioratoare care prezenta un pacient a carui rana fusese invadata de viermi. Mesajul care a insotit filmarea a fot urmatorul:"Difuzati aceasta filmare pentru ca Spitalul de Arsi a ajuns sa omoare oameni si ceva trebuie schimbat!"
La scurt timp, pacientul a murit.

In luna iunie a acestui an o pacinta a murit la Spitalul de Arsi din Bucuresti dupa ce i-a fost administrata o transfuzie care continea sange cu o grupa diferita fata de cea a victimei.

La scurt timp dupa acest incident, un medic din cadrul spitalului a publicat o filmare infioratoare care prezenta un pacient a carui rana fusese invadata de viermi.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Mesajul care a insotit filmarea a fost urmatorul: "Difuzati aceasta filmare pentru ca Spitalul de Arsi a ajuns sa omoare oameni si ceva trebuie schimbat!"

La scurt timp, pacientul a murit, scrie hotnews.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si