Constantenii nu prea s-au inghesuit la cafeneaua Simonei Halep, inugurata anul trecut si in care tenismena, sustine presa locala, a investit aproximativ 600.000 de euro. Cum afacerea este pe pierdere, Simona si familia eu au luat o hotarare drastica, aceea de a inchide si a demola cafeneaua, iar in locul acesteia sa ridice un hotel.

Cafeneaua Simonei Halep. Familia sportivei se dedica afacerilor imobiliare

“Tatăl sportivei, Stere Halep, care se ocupă de afacerile fiicei sale, ar intenţiona ca în locul cafenelei să demareze o nouă investiţie, un hotel boutique de 5 stele”, a anuntat Gazeta sporturilor. “El a realizat că această investiţie în imobiliare este una cât se poate de profitabilă. Aşa se şi explică interesul pe care familia Halep îl are faţă de această zonă a afacerilor”, a precizat o sursă pentru TV Telekom Sport.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cafeneaua Simonei Halep. Va fi inchisa dupa doar un an de functionare

Dupa aproape un an de activitate, cafeneaua Simonei Halep se va inchide. “Cafeneaua ar urma să fie închisă şi clădirea demolată, mai ales că, deşi amplasată în centrul Constanţei, nu s-a dovedit a fi o afacere prea profitabilă. Pe locul astfel eliberat s-ar face construcţia hotelului.”, a mai anuntat Gazeta sporturilor.

Simona mai detine in Constanta o vila de 600.000 de euro, dar si un complex rezidential in Mamaia. Ea mai are doua hoteluri, unul la Brasov, celalalt la Poiana Brasov.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si