Close sidebar
Close sidebar

Cafeneaua Simonei Halep va fi inchisa si demolata, desi a investit 600.000 de euro in afacere! In locul acesteia, Simona va ridica un hotel de 5 stele!

Vara trecuta, cafeneaua Simonei Halep din Constanta era inaugurata, dar afacerea s-a dovedit a fi un esec.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Constantenii nu prea s-au inghesuit la cafeneaua Simonei Halep, inugurata anul trecut si in care tenismena, sustine presa locala, a investit aproximativ 600.000 de euro. Cum afacerea este pe pierdere, Simona si familia eu au luat o hotarare drastica, aceea de a inchide si a demola cafeneaua, iar in locul acesteia sa ridice un hotel.

Cafeneaua Simonei Halep. Familia sportivei se dedica afacerilor imobiliare

“Tatăl sportivei, Stere Halep, care se ocupă de afacerile fiicei sale, ar intenţiona ca în locul cafenelei să demareze o nouă investiţie, un hotel boutique de 5 stele”, a anuntat Gazeta sporturilor. “El a realizat că această investiţie în imobiliare este una cât se poate de profitabilă. Aşa se şi explică interesul pe care familia Halep îl are faţă de această zonă a afacerilor”, a precizat o sursă pentru TV Telekom Sport.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cafeneaua Simonei Halep. Va fi inchisa dupa doar un an de functionare

Dupa aproape un an de activitate, cafeneaua Simonei Halep se va inchide. “Cafeneaua ar urma să fie închisă şi clădirea demolată, mai ales că, deşi amplasată în centrul Constanţei, nu s-a dovedit a fi o afacere prea profitabilă. Pe locul astfel eliberat s-ar face construcţia hotelului.”

, a mai anuntat Gazeta sporturilor. Simona mai detine in Constanta o vila de 600.000 de euro, dar si un complex rezidential in Mamaia. Ea mai are doua hoteluri, unul la Brasov, celalalt la Poiana Brasov.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI