Faceti cunostinta cu Dea, o rasfatata de 5 anisori din rasa Rottweiller cu totul speciala!

Fiica de campioni mondiali, catelusa nu are nevoie de cuvinte pentru a sti ce are de facut. De altfel, micutii carora le-a fost astazi partener de joaca nici nu le-ar putea pronunta.

Pentru ei a muncit Daniel, jandarm de meserie, timp de 3 ani de zile la dresajul Deei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Daniel Maria, Jandarmeria Capitalei: "O chestie foarte importanta pe care copiii cu probleme o percep la adulti: dominatia si minciuna. Ei nu fac nici una nici alta. Ei sunt sinceri mereu. Exact. Nu doresc altceva decat sa fie mangaiati."

Ei bine, da, ati auzit bine: Dea intelege doar comenzi in limba germana. Sunt cuvintele mai scurte, spune stapanul ei, drept urmare mai usor de asimilat.

Sau asta cel putin pana cand apar copiii in zona ei.

Timp de 2 ore, Dea a fost centrul atentiei micutilor cu probleme din acest centru de asistenta sociala. Dar nu a fost singurul animalut pe care jandarmii l-au adus cu ei ca sa le faca ziua mai frumoasa.

Si acest labrador e diferit: vine din America si a fost dresat in limba engleza.

Specialitatea lui sunt, insa, explozibilii.

Caii au fost ultimii care au intrat in scena, dar reprezentantii jandarmeriei promit ca vor incerca sa repete experienta cat mai curand, in alte centre unde sunt ajutati copiii cu probleme speciale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si