O căţeluşă şi un pui de câine  căzuţi într-un puţ îngust şi foarte adânc de pe un teren viran de lângă Ploiești au fost salvați vineri de către pompierii prahoveni. Acțiunea de salvare a durat trei ore în cazul unuia dintre câini şi încă două pentru al doilea animal. Pompierii au anunțat că vor lua cățeii la detaşament până le găsesc stăpân.

Ce au transmis autoritățile în acest caz

Potrivit ISU Prahova, misiunea de salvare a avut loc pe un teren viran din apropierea localităţii Brazi, situată la periferia Ploieştiului.

Citește și: Concluzia emoționantă a unor britanici după ce au salvat doi cățeluși: :Nu poți merge prea departe cu mașina în România fără să găsești câini abandonați”

Inițial, salvatorii au fost solicitați să intervină pentru salvarea unui cățel căzut într-un puţ adânc de 22 de metri şi cu diametrul de doar 20 de cm. După trei ore, animalul, o femelă, a fost adus la suprafaţă, la finalul unei misiuni pe care salvatorii au catalogat-o drept ,,una care părea imposibilă”.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Noua ''delicatesă'' în China: O porție de pietre prăjite

După salvarea căţeluşei, pompierii au constatat că în puţ se mai afla un pui de câine pe care, după alte două ore, l-au adus la suprafaţă. Salvatorii au anunțat că vor lua cu ei la sediul detașamentului cele două animale, unde le vor îngriji până le vor găsi stăpân.

Citește și: Un bărbat a ajuns la spital cu răni grave, după ce a fost atacat de un taur

Citește și: De ce se uită pisicile atent. Ce văd și ce se află în mintea lor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si