Close sidebar
Close sidebar

Un călător a căzut pe linia de metrou la Eroii Revoluției. Autoritățile au intervenit de urgență

Conform autorităților, un călător a căzut pe linia de metrou la stația, din sectorul 4, Eroii Revoluției. Circulația a fost îngreunată pe Magistrala 2.

Georgiana Balaban,

Incident neplăcut la stația de metrou Eroii Revoluției.

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un incident neplăcut a avut loc în urmă cu puțin timp la metrou, mai exact la stația Eroii Revoluției. Un pasager a căzut în calea de rulare. Reprezentanții Metrorex au chemat un echipaj SMURD, iar circulația metrourilor de pe Magistrala 2 Berceni- Pipera a avut întârzieri.

Citește și: Angajații Metrorex amenință cu greva. Transportul în comun din Capitală e pe cale să fie oprit

Metrorex informează că astăzi, 17.06.2023, în jurul orei 16:47, în stația de metrou Eroii Revoluției, un călător a căzut în calea de rulare, posibilă tentativă de suicid.

Citește și: Programul de circulație la metrou se schimbă. Metrorex nu are destule trenuri, așa că românii vor aștepta mai mult în stație

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„În acest moment circulația trenurilor se reorganizează. Personalul Metrorex a anunţat SMURD pentru intervenție. Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”, arată Metrorex, conform Agerpres.

Un călător a căzut în fața metroului, la stația Aviatorilor

Un călător a căzut în faţa metroului, miercuri, în stația Aviatorilor, într-o posibilă tentativă de sinucidere.

Un călător a căzut în faţa metroului, în stația Aviatorilor, fiind vorba despre o posibilă tentativă de sinucidere. Metroul circulă „în sistem pendulă” între stațiile Piața Victoriei și Pipera. Metrorex informează că miercuri în jurul orei 14.15,

Citește și: Fum în stația de metrou

în stația de metrou Aviatorilor, un călător a căzut în calea de rulare, pe firul 2, într-o posibilă tentativă de suicid, potrivit Știri pe surse.

Circulația trenurilor a fost reorganizată și se circulă în sistem pendulă între stațiile Piața Victoriei și Pipera, pe firul 1.

„Personalul Metrorex a anunțat SMURD pentru intervenție. Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”, anunță Metrorex.

Citește și: Tată și fiu, loviți de tren, în tunel, în Mehedinți: „L-a agățat cu o ușă”. Cei doi veneau de la pescuit

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI