Trenul Interregio 1751 a plecat din gara București Nord în jurul orei 11:00 și trebuia să ajungă la Suceava la ora 17:00. Între localitățile Adjud și Săscuț însă, trenul s-a oprit în mijlocul unui lan de grâu. Călătorii s-au plâns că au fost nevoiți să stea în vagoane la temperaturi insuportabile, fără apă.

Citește și: VIDEO- Canicula încetinește trenurile. CFR anunță că trenurile vor circula cu viteză redusă

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„În primul rând la aproximativ 20 de minute după ce am reușit să trecem din Mărășești, în gară la Mărășești ni s-a explicat că nu o să fie locomotivă, că are probleme după plecarea din Adjud. Am reușit să rămânem blocați în câmp.” 

Garnitura care mergea la Suceava a rămas blocată în câmp mai bine de două ore

Oamenii erau revoltați și pentru că CFR ar fi comunicat foarte greu. Motivul opririi l-ar fi aflat abia mai târziu: o defecțiune la locomotivă. În acel moment, 40 de călători au decis că mai bine coboară din tren și merg pe jos, prin soarele dogoritor pentru a ajunge la asfalt, ca să aștepte la ocazie.

Pentru a putea pleca mai departe, trenul a avut nevoie de o nouă locomotivă, care a fost trimisă de la Mărășești. Trenul a ajuns la Suceava cu două ore și jumătate întârziere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si