Close sidebar
Close sidebar

Calatorii revoltati pe gratuitatile studentilor: Platim sute de lei pe bilete si ne tin in picioare, ca pe animale. Ei au telefoane de ultima generatie si merg si gratis

Calatorii din Iasi sunt nemultumiti de faptul ca studentii au gratuit pe tren, in timp ce ei trebuie sa plateasca bilet si nu au parte nici macar de putin respect.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Calatorii sustin ca trenurile s-au umplut, mai ales in weekend-uri, cu studenti si va nu este normal, ca cei care platesc bilet sa nu aiba nici macar loc in vagoane.

"Sa se vanda bilete cu prioritate sau sa se puna vagoane suplimentare separate pentru cei care dau zeci sau sute de lei pentru o calatorie", a spus o ieseanca in Gara Mare din Iasi, dupa o asteptare de 30 de minute la coada, pentru ziaruldeiasi.ro.

 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"Unul ia bilete pentru toata hoarda. Daca apuci sa urci in tren, nici loc pentru bagaje nu ai, chit ca tu ai platit mai mult decat ar fi normal", a spus un barbat de la rand.

" Tin minte ca intr-o noapte de iarna, m-am dus la clasa I pentru ca efectiv inghetam la locul meu de la clasa a II-a.

Un CFR-ist m-a alungat ca pe un vagabond, spunandu-mi ca nu am platit pentru mai mult loc la picioare. Acum am dat 90 de lei din salariul minim pe economie pana la Pojorata si stau alaturi de tineri cu casti in urechi si telefoane de ultima generatie care circula gratis. Cum imi arata mie CFR-ul sau Guvernul ca ma respecta?", a intrebat un tanar din tren.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI