Close sidebar
Close sidebar

Călătoriile cu trenul devin din ce în ce mai periculoase! Reprezentanții CFR fug de răspundere

Condiţii de groază pentru călătorii CFR. Vagoane deraiate, treceri de nivel ne-semnalizate, frig şi întuneric în trenuri.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Asta le oferă compania călătorilor de sărbători, şi nu numai. Cînd e vorba să le dea socoteală celor care plătesc bilete, reprezentanţii companiei fug sau nu răspund la telefoane.

Frig, mizerie si indiferenta. Prin asta au trebuit sa treaca zeci de calatori care au circulat cu trenul pe ruta Petrosani-Craiova. Din doua vagoane, doar unul era incalzit si luminat. In celalalt, calatorii au rabdat patru ore in frig si intuneric.

Altii au facut haz de necaz.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

In vagonul vechi, caldura nu e singura problema.

Un singur vagon a avut caldura si lumina, asa ca cei mai multi calatori s-au mutat acolo Intrebati de ce oamenii sunt nevoiti sa stea in astfel de conditii, controlorii au dat bir cu fugitii.

Pana la aceasta ora, reprezentantii CFR nu au putut fi contactati pentru a explica situatia creata.

Probleme pe calea ferata si in Hunedoara.

Un sofer a filmat o semnalizare defecta langa Deva, la o trecere la nivel cu calea ferata. In timp ce semnalele luminoase erau albe si ii indemnau pe soferi sa traverseze in siguranta, pe sine trece un marfar cu o viteza considerabila.

CFR a deschis o ancheta interna pentru a stabili daca impiegatul statiei respective este de vina si informeaza publicul ca problema este acum rezolvata. Tot in Hunedoara, ieri dimineata, doua vagoane ale unui tren de calatori au deraiat, iar o persoana a ajuns la spital cu mainile fracturate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI