Teodor Emi, luptătorul care l-a trimis pe Mircea Badea în lumea viselor în 5 secunde a fost extrem de marcat de moartea lui Tudor Simionov, canotorul ucis la Londra în urmă cu câteva săptămâni. Emi susține că a făcut parte din aceeași gașcă cu Simionov și că în urmă cu ceva vreme a avut o discuție ceva mai aprinsă cu acesta.

”Tudor Simionov a fost unul dintre prietenii din gașca veche alături de care am fost la munte, la mare, în sala de sport, am stat pe bănci în parc, am fost la revelioane, piscine,

lacuri, grătare, aniversări, cluburi și nu în ultimul rând am ținut în spate peste 100 de bătăi fără să pierdem o singură dată.

Păcat că în ultima vreme prietenia s-a răscit oarecum din cauza unor discuții care nu-și aveau rostul iar fiecare a plecat pe drumul lui.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Ieri am aflat vestea cea proastă, totuși nu-mi venea să cred, tot speram să fie o glumă.

Azi am văcut filmarea cu moartea lui și ceva m-a mâncat pe dinăuntru, poate dacă eram acolo toți, prietenii vechi, ar fi fost alt rezultat, dar asta rămâne doar un gând, faptul este consumat.

Tudorică, ai trecut în lumea celor drepți cu fruntea sus, ca un adevărat luptător!

Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace!

Ne vom vedea pe lumea cealaltă!”, a scris Emi la începutul lunii trecute.

Teodor Emi: ”Am să vă iert pe toți, prietenii din copilărie”

Ulterior, luptătorul a revenit și le-a transmis un mesaj vechilor lui prieteni dar și celor care i-au greșit.

”Moartea lui Tudor mi-a dat mult de gândit, am decis să vă iert pe toți, prietenii mei din copilărie, care am considerat că mi-ați greșit, sper să mă iertați și pe mine dacă voi considerați că v-am greșit cu ceva”, a mai scris Teodor pe Facebook.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si