A doua luptă dintre Mircea Badea și Teodor Emi s-a încheiat în 5 secunde, după ce ”motociclistul” la făcut KO pe prezentator dintr-un pumn și un genunchi în bărbie.

Citeste si: Mircea Badea a fost făcut astăzi K.O. după doar 5 secunde, într-un meci de box. Imagini șocante

Orono, printre cei mai mari luptători din Thailanda

Nici nu e de mirare, dacă ne gândim cu cine s-a antrenat în ultima perioadă.

Teodor Emi a postat pe contul lui de Youtube câteva sesiuni de anternament în compania legendarului campion Muay-Thai, Orono Por Muang Ubon. În vârstă de 40 de ani, Orono este considerat unul dintre primii 10 luptători Muay-Thai din toate timpurile, având în palmares victorii cu toți campionii Asiei din diverse versiuni. Doar în kickboxing, Orono are 160 de meciuri din care 120 de victorii. Orono a luptat și în K1 Max unde a debutat cu o victorie împotriva celebrului William Diender, care l-a și făcut foarte popular în Europa.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Teodor Emi i-a acordat revanța lui Mircea Badea, sâmbătă, la 4 ani după ce l-a învins în ring. Lupta s-a încheiat înainte să înceapă, Mircea Badea nemaiapucând să lovească. Prezentatorul a zăcut inconștient minute bune pe podeaua ringului după o combinație scurtă încheiată cu un genunchi în bărbie din partea lui Emi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si