Răsturnare de situație în cazul morții Valentinei! Potrivit noilor informații, Georgian Costin era fostul soț al româncei. Românul în vârstă de 42 de ani era căutat de poliție după ce a dat foc casei fostei partenere, în orășelul Stoke on Trent, Marea Britanie, în data de 9 februarie 2023.

Sora Valentinei a postat disperată pe rețelele de socializare, în încercarea de a afla mai multe informații despre moartea româncei.

Femeia în vârstă de 40 de ani, din nefericire s-a stins din viață în urma atacului violent, iar copilul său se află acum în grija serviciilor sociale.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Nicola Bulley, mămica dispărută fără urmă când își plimba cățelul pe malul unui râu. Răsturnare de situație în anchetă

Actualul partener al victimei a primit un mesaj de la Constantin în care acesta îi spunea că  „pe ea a rezolvat-o, urmează el”.

Criminalul a făcut o postare macabră pe contul acesteia de Facebook, la scurt timp după comiterea crimei sângeroase. Bărbatul și-a asumat toată vina și a explicat de ce a recurs la acest gest macabru:  „Eu, azi, Georgian Constantin și Elena zis Geani, i-am dat foc lui Valentina Cozma pentru că m-a distrus în 20 de ani. M-a distrus înșelându-mă de zeci de ori cu diferiți oameni.

Voi plăti în fața legii pentru tot și îmi asum faptele”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

În ultima postare a Valentinei, aceasta publicase un citat, adresat indirect celui care urma să-i devină călău. Mesajul spune că  „fostul susține că mi-a oferit lumea la picioare, dar mi-a dat doar anxietate și probleme cu încrederea de sine”.

Fiul Valentinei a ajuns în grija asistenților sociali englezi

Tragedia a avut loc joi, 9 februarie 2023, într-o casă de pe Campbell Road în oraşul Stoke-on-Trent din Marea Britanie, oraş situat între Manchester şi Birmingham, în regiunea West Midlands.

În această zi, la orele după-amiezii, pompierii au fost solicitați să intervină la casa în care locuia Valentina Cozma împreună cu noul ei partener. La scurt timp după ce au stins flăcările, salvatorii au găsit trupul neînsuflețit al Valentinei, iar oamenii legii au stabilit că este vorba despre o crimă.

Românul în vârstă de 42 de ani a fost dat în urmărire generală, iar oamenii legii britanici au transmis că acesta ar fi putut merge în Southampton şi că este extrem de periculos. Mai mult, polițiștii le-au cerut oamenilor să nu îl confrunte şi să sune la numărul de urgenţă 999, au transmis jurnaliștii de la  BBC.

Citește și: Nicola avea cheile de la Mercedes în buzunar când a dispărut fără urmă. Detaliul care ar putea rezolva "dispariția secolului"

Georgian Constantin avea împreună cu Valentina un fiu în vârstă de 16 ani.

Adolescentul, care se afla la școală în momentul în care mama lui a fost ucisă, a ajuns acum în custodia asistenţilor sociali.

Oamenii legii din Staffordshire au transmis că anchetele cu privire la moartea Valentinei continuă și investigațiile criminalistice sunt în desfășurare la fața locului. Ofițerii locali rămân în patrulare în zonă pentru a asigura publicul.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Citește și: A ieșit în lenjerie intimă la cumpărături ca să le arate vecinilor că a slăbit miraculos. VIDEO

Inspectorul detectiv Adrian Webb, ofițer principal de investigare, de la departamentul de crimă majoră și organizată a forței, face apel ca oricine are informații să se prezinte și să ajute la anchetă.  „Suntem recunoscători pentru sprijinul comunității în timpul acestei investigații. Cercetările cu privire la moartea tragică a Valentinei continuă și rămânem dornici să vorbim cu martorii care ar putea avea informații sau materiale relevante care ar putea susține ancheta, cum ar fi filmări CCTV. Gândurile mele rămân la cei dragi Valentinei, în special la fiul ei tânăr, în această perioadă profund traumatizantă”.

Citește și: A fost condamnată rusoaica "dominatrix" care a vrut să-și otrăvească "clona" și să-i fure identitatea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si