Close sidebar
Close sidebar

Caldura excesiva face victime. Un fost primar si sotia sa au fost gasiti morti in propria gradina - Cauza decesului a fost caldura

O veste extrem de trista vine din Marea Britanie, acolo unde un fost prima al unei localitatii si sotia lui au fost gasiti morti in propria gradina, iar de vina este caldura excesiva din aceasta zi.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tony si Faith Williams, in varsta de 86, respectiv 87 de ani, au fost gasiti morti in locuinta lor din Vale of Glamorgan. Moartea celor doi a fost semnalata de catre unul dintre vecinii celor doi batrani.

Temperaturile de peste 28 de grade Celsius din sudul Tarii Galilor a facut ca multe persoane sa sufere in urma valului de caldura.

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Tony Williams a fost primar al localitatii Vale of Glamorgan si chiar consilier, asta pana in 2007, atunci cand a decis sa se retraga din viata politica si sa isi vada linistit de batranete.

"Tata era o fire amuzanta si mereu ne povestea cu drag de cei 48 de ani pe care i-a petrecut in slujba comunitatii", a spus fiul sau.

Toata comunitatea este in doliu, mai ales ca familia celor doi este una extrem de respectata in comunitate.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI