Scolile se vor termina cu o saptamana mai devreme, pentru ca in Bucuresti se va da startul Campionatului European din 2020, competitie la care Capitala va organiza patru meciuri, a declarat Gheorghe Popescu, consilier onorific al premierului.

"Se incearca...

Copiii de gradinita si scolile primare sa ia vacanta, in acea perioada. Trebuie devansata cu o saptamana terminarea scolii. Este foarte important sa se ia aceasta hotarare, si se ia la nivelul Capitalei, pentru ca atunci cand se joaca primul meci sa nu mai fie scoli. Este o masura care se va lua pentru a fluidiza traficul in Capitala. Asta e o masura care se va lua pentru scolile primare si gradinite, sa-si inceteze activitatea... Sa inceapta cu o saptamana mai devreme. Se vor lua masuri din toate partile pe perioada celor doua saptamani (n.r.- perioada in care vor fi meciuri la Bucuresti)", a declarat Gica Popescu, la un post tv de sport.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Sindromul capului care explodează, boala misterioasă care afectează tot mai mulți oameni. Ce este și cum se manifestă- antena3.ro

Campionatul European de fotbal din 2020 se va disputa intre 12 iunie si 12 iulie 2020.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si