”Pentru candidaţii la posturile de ministru audierile vor fi marţi şi miecuri, de dimineaţă de la ora 9.00 până seara. Am căutat să evităm încălecarea mai mutor comisii, iar pentru luni s-a decis, în unanimitate, ca luni la ora 14.00, să aibă loc şedinţele reunite pentru învestitura Guvernului”, a anunţat Teodor Meleşcanu, luni, după şedinţa Birourilor Permenante Reunite.

Citeste si: Klaus Iohannis și-a lansat programul prezidențial. Un nou atac la adresa PSD

Propunerea premierului desemnat, Ludovic Orban, ca audierea miniştrilor să aibă loc marţi, iar votul să fie dat miercuri nu a întrunit numărul de voturi necesar.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Meleşcanu a precizat că miercuri se celebrează patru ani de la tragedia din Colectiv şi ”nu e poate cea mai bună zi pentru activitatea Parlamentului”. 

Citeste si: Viorica Dăncilă, pe bicicletă, în vizita la şantierul centurii Bacăului

Anterior, Ludovic Orban a precizat că formaţiunile care au anunţat că susţin învestirea Guvernului deţin 225 de voturi şi există promisiuni din partea altor 9 parlamentari că vor vota.

De asemenea, Orban a afirmat că se poartă discuţii cu alţi 20 de parlamentari pentru a fi convinşi să voteze.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si