Milionarul Călin Donca a fost arestat în luna septembrie pentru evaziune fiscală, înşelăciune şi manipularea pieţei de capital. Până în acest moment, omul de afaceri nu a recunoscut în niciun fel infracțiunile comise și chiar a cerut să fie eliberat din arestul preventiv.

Cum și-a făcut averea Călin Donca?

Călin Donca ar fi înșelat mai multe persoane cu ajutorul unei criptomonede false.

Așadar, bărbatul îi punea pe oameni să investească la început cu o sumă modică, iar mai apoi le promitea că vor avea câștiguri de 100 de ori mai mari. Prin această modalitate, afaceristul a reușit să strângă suma de 700.000 de dolari. Cu banii câștigați, brașoveanul își cumpăra mașini, bijuterii scumpe, iar o parte ar fi transferat-o în conturile unei societăți înregistrate în Emiratele Arabe Unite- Dubai. 

Citește și: EXCLUSIV- Dorian Popa putea refuza drug testul când a fost oprit de polițiști: ”Invidia și dorința de a vedea pe cineva căzut în dizgrație nu ar trebui să fie motivația noastră”

De altfel, Călin Donca era extrem de cunoscut pentru afacerile din domeniul energiei. El avea în lucru mai multe parcuri fotovoltaice, pentru care mai multe persoane au investit deja sume mari de bani.

Printre acele persoane a fost și Dorian Popa care și-a achitat integral panourile fotovoltaice.

Călin Donca, sfaturi despre educație pentru tineri

Pe lângă prezentarea stadiului lucrărilor, dar și a afacerilor sale, Călin Donca oferea și sfaturi urmăritorilor săi de pe TikTok. Milionarul le spunea acestora că dacă fac o școală pentru a ajunge milionari o fac degeaba, pentru că școala este doar o bază, însă trebuie făcută pentru că nu e grea.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

”Cei care spun că vor să se lase de liceu ca să înceapă business-ul sunt începători, să nu zic mai mult, pentru că ei nu înțeleg nici măcar că liceul este o banalitate față de a fi antreprenor”, a spus Călin Donca.

În acest sens, afaceristul a fost criticat de Sorin Constantinescu care spune că Donca nu are luat nici măcar bacalaureatul.

Are un clip pe TikTok în care spune oamenilor «Nu învățați, nu mergeți la școală, că vă prostiți! Faceți afaceri!».Păi cum să faci afaceri, dacă tu nu ai niciun fel de educație, nu ai terminat nici măcar Bacalaureatul, nu ai nici cele mai mici noțiuni, nu știi matematică?! Ce afaceri? Și, atunci, copiii ăia, care au 17, 18 ani și încă nu și-au făcut un rost în viață și nu știu încotro să uite, îl văd pe Călin Donca, cu Lamborghini și zice Bă, dar asta înseamnă că așa e”, a

spus Sorin Constantinescu, în cadrul unui podcast, conform Cancan.

Citeste si: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”- kfetele.ro

Citeste si: Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și: Orianda și Călin Donca, cei mai tineri părinți milionari din România, dezvăluiri inedite: „Nu avem nimic de ascuns”

Călin Donca și soția sa, Orianda ar fi decis printre altele să-și educe copiii acasă. Astfel, aceștia studiază online, o modalitate tot mai răspândită în sistemul educațional și nu numai.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si