Deranjat de acuzațiile pe care Dorian Popa i le-a adus în urma scandalului, Călin Donca a dat cărțile pe față. Prietenia celor doi a luat sfârșit după ce Călin Donca a fost arestat pentru înșelăciune, constituirea unui grup infracțional organizat și evaziune fiscală.

Milionarul a fost eliberat și plasat în arest la domiciliu și a decis să rupă tăcerea. Călin Donca a postat un clip video pe YouTube în care a vorbit despre relația cu Dorian Popa și ce se va întâmpla după tot acest scandal.

Mai mult, Călin Donca a spus ce va face cu banii pe care i-a cerut drept daune morale artistului.

Scandalul dintre Călin Donca și Dorian Popa continuă! Ce vrea milionarul să facă cu banii?

Călin Donca a povestit în videoclipul postat care a fost, de fapt, povestea dintre el și Dorian Popa, dar și faptul că este deranjat în continuare de declarațiile făcute fără dovezi clare, spune milionarul.

„Dacă Dorian și-a permis să arate facturile pe care le-a plătit pentru panourile de pe casă, atenție nu cele din parcurile de fotovoltaice.

O să vă arăt și eu factura pentru serviciile de promovare. Vreți să știți câți bani a investit până la urmă Dorian Popa în parcul fotovoltaic al proiectului nostru? După Dorian voi trece la următorul, apoi la următorul, apoi la următorul.

Dacă ești unul care a vorbit la adresa mea sau alte persoane fără să ai dovezi clare de defăimat, crede-mă că vin după tine”, a spus Călin Donca.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: Călin Donca iese la atac și prima țintă este Dorian Popa. Ce îi cere artistului: ”O să vă arăt și eu factura pentru serviciile de promovare”

Acesta spune că Dorian Popa l-a acuzat public că a păgubit mai multe persoane și ar fi creat și un grup cu mai mulți oameni care s-ar afla în această situație.

„Dorian Popa a adus anumite acuzații necitind nici măcar un comunicat pe care cei de la DIICOT l-au formulat la adresa mea. De ce să spui că acel parc nu funcționează, când tu ai auzit cu urechea ta că el funcționa”, a spus Călin Donca.

Afaceristul spune că este dispus să îl ierte și își dorește ca banii pe care i-a cerut drept daună să îi doneze.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Fotografia, o profesie din pasiune. Ce beneficii aduce jobul de fotograf?

„L-am notificat pe Dorian Popa, cer daune materiale, suma pe care el a pretins-o că a plătit-o către mine, plus suma pe care am plătit-o în mod concret către el pentru promovarea activității pentru parcurile fotovoltaice.

Acești bani doresc să-i donez sută la sută unei asociații care se ocupă cu dezvoltarea armonioasă a tinerilor în societatea zilei de astăzi și, de asemenea, vreau să fac bine din răul care mi s-a întâmplat. Dacă nici de această dată nu va răspunde în termenul cuvenit va trebui să mă adresez mai departe instanțelor de judecată să fac demersurile legale spre a putea să îmi apăr reputația deoarece nu aș fi început nimic din ceea ce fac acum dacă în primul rând el nu m-ar fi defăimat fără să aibă o susținere clară din partea unei surse oficiale. Dar nu mă voi opri aici, după Dorian voi trece la următorul, apoi la următorul, apoi la următorul până când voi face atât cât îmi stă în putință curat în acest spațiu care devine tot mai concret în viața noastră, tot mai real”, a spus Călin Donca.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si