Între Petre Geambasu și fiul lui, Călin, ambii muzicieni, scandalul este la ordinea zilei de mai multă vreme, juniorul acuzându-și părintele de nenumărate rele. Zilele trecute, Călin Gembașu a postat un text de o rară virulență la adresa lui Petre, dezvăluind că părinții lui au fost foarte apropiați de cei aflați mereu la putere în România.

”Ion Iliescu, NERO (n.r. Petre Geambașu) și CO2 (soția lui Petre Geambașu), ziși și Tripleta Liberală.

Ce pupăcios e Petrică Geambașu; aproape devenea intim cu "Mumia"! Iar CO2 se vedea importantă maxim fiindcă era primită deseori în audiență la "Lămpașul anilor '90". Părinții mei narcisiști, pe lângă faptul că erau niște pupincuriști eterni ai lui Iliescu sunt și în prezent înconjurați numai de personaje care au avut roluri decisive în devalizarea Țării sau de foști securiști comuniști, alături de care își petreceau concediile în străinătate pe banii românilor. Chiar și cumnatul lui a fost Colonel în Securitatea lui Ceaușescu...

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro



O simplă căutare Google a celui mai bun prieten al lor (plus ceata de lingăi ce derivă) va oferi răspunsuri multiple: "Badila Dumitru Banca Columna", de exemplu. Acest individ este nepot al lui Nicolae Ceaușescu (tot din Scornicești) și la Revoluție a avut pusă mitraliera la cap fix în fața scării blocului din Lacul Tei unde locuiam și noi și el.

Tatăl meu, de ciripitor comunist înfierat ce era și este în continuare, efectiv dădea afară din casă oameni și prieteni care aveau alte opțiuni politice decât el.
Într-o vreme căzuse în admirația lui Vadim...”,
a scris revoltat Călin Gembașu despre familia lui, postând și o fotografie cu părinții lui în compania lui Ion Iliescu. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si