Close sidebar
Close sidebar

Calin Popescu Tariceanu, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: "Domnul presedinte este parte a unui plan ocult impotriva poporului roman"

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca presedintele Klaus Iohannis face parte dintr-un "plan ocult" impotriva poporului roman” si il acuza de „dispret fata de Constitutie”.

,


DISTRIBUIE
acest articol

„Am inteles ca indiferent de ce vor vota romanii pe 11 decembrie, presedintele il va nominaliza tot pe membrul de atunci al PNL, Dacian Ciolos. Doresc sa subliniez ca declaratia de azi a presedintelui Romaniei este un atac direct, brutal si imediat la democratie. Este limpede ca domnul presedinte este parte a unui plan ocult impotriva poporului roman si a libertatilor castigate la Revolutie. Ii atrag atentia domnului presedinte, cu tot respectul datorat functiei sale, ca isi asuma o grea responsabilitate si consecintele care decurg de aici acum, cand, intr-un total dispret fata de Constitutie, s-a angajat deschis intr-o campanie electorala partizana," afirma Tariceanu, citat intr-un comunicat de presa din partea ALDE, potrivit hotnews.ro.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca Romania nu va avea un premier independent dupa alegerile parlamentare din decembrie si i-a sugerat lui Dacian Ciolos sa isi declare macar simpatia, sau adeziunea, sau preferinta pentru partidul cu care ar putea sa colaboreze in viitor" pentru ca ar fi bine sa isi continue proiectele incepute.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI