Close sidebar
Close sidebar

Călin și Orianda Donca sărbătoreau pe opulență în alți ani, dar acum lucrurile s-au schimbat! Ce surpriză i-a pregătit afaceristul soției sale de ziua ei de naștere

Soția omului de afaceri Călin Donca a împlinit vârsta de 36 de ani. Cum a surprins-o milionarul pe Orianda, partenera sa de viață?

Redactia Stirile Kanal D,

Mesajul lui Călin Donca pentru soția sa de ziua ei de naștere

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Călin și Orianda Donca sărbătoreau cu fast în alți ani, dar acum lucrurile s-au schimbat! Vezi mai jos ce surpriză i-a pregătit afaceristul soției sale de ziua ei de naștere.

Citește și: VIDEO- Liderul clanului Duduianu, arestat în SUA. Interlopul este Robin Hood al zilelor noastre, pentru că fura de la cei mai săraci

Călin Donca, afaceristul din Brașov care a fost eliberat din închisoare la jumătatea lunii decembrie și se află în arest la domiciliu i-a transmis un mesaj soției sale cu ocazia zilei ei de naștere.

Cum era de așteptat, Orianda și-a sărbătorit ziua de naștere acasă, în familie, alături de cei dragi.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Momentele pe care le-a trăit au fost de-a dreptul unice, după cum chiar ea a precizat în videoclipul publicat pe Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Calin Donca (@calindonca)

Mesajul lui Călin Donca pentru soția sa

Călin Donca a transmis un mesaj pentru soția sa: "Azi @doncaorianda face 36 de ani! Să o celebrăm cu muuuultă bucurie", a scris Călin Donca, pe pagina lui de Instagram.

El a publicat și o serie de fotografii de la petrecerea pe care a organizat-o, alături de copii, pentru Orianda, conform ProTV.

Călin Donca și soția sa

[Sursa foto: Instagram]

Călin Donca, aflat în arest la domiciliu

Cunoscut în special în mediul online, unde poza în milionar, alături de soția sa și le dădea sfaturi celor care vor să înceapă "de jos", Călin Donca a fost reținut de procurorii din Brașov în noiembrie 2023, iar ulterior a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Pe data de 16 decembrie 2023 Călin Donca a ieșit din închisoare. Acum, el se află în arest la domiciliu, după ce judecătorii au decis că el nu este pericol public.

Procurorii DIICOT îl acuză de constituirea unui grup infracțional organizat, delapidare, evaziune fiscală, înșelăciune și manipularea pieței de capital.

Potrivit procurorilor, începand cu 2021, Donca a constituit și coordonat un grup infracțional. A înființat 17 firme, pe care le-a delapidat.

A înființat, apoi, o cryptomonedă, pe care a promovat-o online sub promisiunea unui profit de 100 de ori mai mare, mainipulând astfel piața de capital. Din 200 de milioane de tokens disponibile, ar fi vândut 2 milioane de unități.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI