Din cauza avariilor, bucureștenii tremură de frig în locuințe și nu au apă caldă, așa că, directorul Termoenergetica, recomandă caloriferul și și boiler-ul electric.

Soluțiile lui Claudiu Crețu pentru bucureșteni

Claudiu Crețu, a susținut că un boiler electric e "câteva sute de lei". Aceasta este soluția pentru locuitorii Capitalei ce vor apă caldă.

"Avariile pot apărea oriunde.

Am avut săptămâna trecută câteva zile în care nu am avut apă caldă şi căldură. Pentru spălat există soluţia de boiler electric, e câteva sute de lei, pentru momentele când există avarii. Da, eu mi-am pus un boiler electric din cauza acestor avarii", a spus directorul Termoenergetica, Claudiu Creţu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Citeste si: Unde poți reclama lipsa apei calde și a căldurii din apartament?

Directorul Termoenergetica: "De la 1 noiembrie sistemul va funcţiona din ce în ce mai bine"

Claudiu Crețu dă vina pe ultimii 10-15 ani în care nu s-a făcut nici o investiție, iar asta a dus la situația actuală din Capitală.

„Pe termen scurt, reparăm aceste spărturi şi cred că undeva de la 1 noiembrie sistemul va funcţiona din ce în ce mai bine. Avem promisiunea că şi celelalte CET-uri care sunt oprite vor porni de la 1 noiembrie. Estimăm că va fi mult mai bine faţă de octombrie", a declarat directorul Termoenergetica, Claudiu Creţu.

Citeste si: VIDEO| Bucureștenii tremură de frig. Când vor primi căldură


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si