Tragedie în largul coastei de sud a Myanmarului: cel puţin 11 persoane au murit în urma unui naufragiu al unui vapor supraîncărcat, la bordul căruia se aflau aproximativ 30 de persoane, a anunţat luni un reprezentant religios local.

Citește și: Cine este românul fost campion de kickboxing care și-a ucis fosta parteneră în Italia. Camelia avea 56 de ani și a murit pentru că nu avea telefonul la ea

”Am găsit zece corpuri în noaptea (de duminică spre luni) şi unul în această dimineaţa”, a declarat un călugăr budist din satul Kyauk Kar,  în regiunea Tanintharyi (sud).

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

”Vaporul a plecat din sat (duminică) la ora (locală) 21.00. Era supraîncărcat şi s-a scufundat”, a declarat aceeași sursă.

Un grup de adolescenți și elevi, pe vaporul naufragiat

Ambarcaţiunea transporta în majoritate copii şi adolescenţi care se întorceau la Myeik, unde sunt şcolarizaţi, după două săptămâni de vacanţă, precizează călugărul.

Sătenii au incinerat cele 11 victime găsite, potrivit The Street Journal.

O operaţiune de căutare era în curs luni. Niciunul dintre cadavrele găsite nu era al vreunui şcolar, potrivit călugărului.

Accidentele de vapor sunt frecvente în Myanmar, din cauza infrastructurilor rudimnentare şi nerespectării normelor de siguranţă.

Ambarcaţiunile cu pasageri, care navighează pe mare, în largul coastelor, sau pe râuri sunt adesea suraîncărcate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si