Slujitorul Domnului, imbracat in haine bisericesti, s-a enervat pentru ca a fost dat afara din local din cauza starii sale de ebrietate. Politistii l-au retinut, insa nu inainte ca individul sa-i injure si sa-i blesteme pe jurnalistii Kanal D.

Acest slujitor al Domnului ce poarta mandru crucea la gat e protagonistul unei scene rusinoase.

Scos afara cu forta de angajatii unui local de lux din oras, calugarul incepe sa injure si sa tipe, suparat ca n-a mai putut sa bea la bar.

Reporter: Parinte, ati baut cumva? Mergi cu noi la politie.

Călugăr: Nu vreau sa merg la politie! Ba, taci ma! Mars, ma, de aici! Nu ma brusca!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Un echipaj de politie a sosit imediat sa-l preia pe calugarul beat. Oamenii legii l-au invitat la sectie, insa slujitorul cazut in pacat nici n-a vrut sa auda.

Reporter: Ce ati facut, parinte?

Călugăr: Mars in BEEEEEEP!

Reporter: Poftim? Asa vorbeste un slujitor al Domnului?

Desi a ajuns in masina politiei, pacatosul nu s-a lasat.

A iesit pe geam sa-l blesteme pe reporterul Kanal D care a filmat intregul scandal. "Praful sa se aleaga de tine! Cancer sa faci! In 10 ani sa mori!", i-a strigat fata bisericeasca.

Aseara, politistii l-au amendat cu 200 de lei pentru tulburarea linistiii publice.

Slujitorul cazut in pacat este cunoscut sub numele de Calugarul Filaret si, desi e roman, apartine bisericii schismatice din Ucraina.

Potrivit unor surse, nu este prima oara cand a incalcat canoanelei. In trecut, ar mai fi fost filmat intonand beat cantari bisericesti.

IMAGINI EXCLUSIVE DE LA EVENIMENT VEZI DISEARĂ LA ȘTIRILE KANAL D DE LA ORA 19:00! 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si