Cristina Scuccia a uimit o lume întreagă cu vocea ei la un concurs muzical din Italia. Aceasta a interpretat melodia Aliciei Keys, „No One”.
Raffaella Cara nu a putut să vorbească timp de câteva minute după reprezentația ei. Aceasta a reușit să câștige concursul.
La opt ani distanță, Cristina Scuccia (34 de ani) a anunțat că a renunțat la călugărie.

Citește și: Eurovision 2023: Participanții vor plăti mai mult după ce Rusia a fost interzisă în concurs. Ce țări s-au retras din cauza costurilor

Apariția din emisiune i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Aceasta și-a făcut apariția machiată. coafată, cu tocuri înalte, sacou și pantaloni de culoare roșie.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

"Cred că trebuie să îți asculți inima cu curaj. Schimbarea este un semn de evoluție, dar este întotdeauna înfricoșătoare, deoarece este mai ușor să te ancorezi în propriile certitudini decât să îți pui întrebări. Există un bine sau un rău?"

Citește și: Maria Dragomiroiu, îndrăgita interpretă de muzică populară, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

"Am ales să-mi urmez inima fără să mă gândesc la ce vor spune oamenii despre mine(...),

Am riscat și mi-am făcut griji că voi ajunge sub un pod. I-am repetat mereu acest lucru psihologului meu”, a mai declarat Cristina.

Eurovision 2023: Participanții vor plăti mai mult după ce Rusia a fost interzisă în concurs. Ce țări s-au retras din cauza costurilor

Muntenegru și Macedonia de Nord au transmis oficial că în anul 2023 nu vor concura la Eurovision, concurs care se va desfășura la Liverpool, din cauza costurilor prea mari pentru înscriere.

Conform jurnaliștilor de la BBC, unor ţări li s-ar fi solicitat o sumă mai mare pentru concurs, după interdicţia Rusiei de a mai participa în competiţie. 

Citește și: Câștigătoarea concursului “Premi-vara cutreieră țara”, organizat de Radio Impuls, a intrat în posesia premiului – un autoturism nou nouț!

Anual, radio-difuzorii achită o taxă pentru a participa la cea mai cunoscută competiție muzicală din lume, dar suma diferă în funcție de mărimea țării.

Conform jurnaliștilor de la BBC, unor țări li s-a cerut să plătească o taxă mult mai mare pentru ediţia de anul viitor, după ce Rusia a primit interdicție de participare la Eurovision. Un mare contributor financiar, ţara a fost exclusă din competiție după ce a început războiul din Ucraina.

Citește și: Un copil de nouă ani din Sibiu este cel mai tânăr solist din stagiunea Filarmonicii. Băiatul a impresionat publicul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si