Close sidebar
Close sidebar

Calugaritele de la Manastirea Recea din Vrancea, acuzate ca au ucis cainii oamenilor din comuna. "Mi-au otravit trei caini pana acum. Ele se dau credincioase, dar..."

Acuzatii grave planeaza asupra calugaritelor de la Manastirea Recea din judetul Vrancea. Localnicii din Candesti sustin ca maicile le otravesc cainii. Urmeaza informatii care va pot afecta emotional.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mi se pare imoral, ilegal ca un om sa faca asa ceva, ce  fac maicile astea. Cainii astia sunt ca si cum ar fi copiii nostri, noi asa de mult ii iubim.

Sotii  Dumitrascu sufera cumplit dupa ce cainele lor ,un ciobanesc mioritic de toata frumusetea a murit in chinuri,  otravit se pare,  chiar de maicile de la  manastirea din apropierea casei.

"Sotia a asteptat cand a venit maica Teodora sa ia animalele ca erau priponite langa gardul meu si a intrebat-o: spuneti-mi ce otrava ati pus la caine ca sa pot sa-l salvez. Spuneti-mi, ca stiu ca de la dvs este, ca a vomitat orez, peste sin u avea de unde sa manance cainele meu asa ceva. Nu stiu ce i-a pus, ca maica stareta se ocupa cu asa ceva, dar ma duc acum si o intreb si va spun.

Peste 5 minute a sunat telefonul, a spus ca a intrebat-o pe maica stareta si mi-a confirmat ca le-a pus antigel.", spune Nicusor Dumitrascu.

In zadar au incercat bietii oameni sa-si salveze cainele si l-au dus repede la veterinar, animalul a murit.

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, ”drumul printre nori”- antena3.ro

Domnul Dumitrascu le acuza pe maicute si de moartea altor doi  cainii tot din rasa ciobanesc mioritic, care au pierit  in acelasi mod in urma cu doi ani. Atunci, barbatul a trecut cu vederea incidentul  si le-a iertat pe calugarite, acum insa.

"Acum nu-i mai iert. Sa-mi plateasca animalul, ca eu am dat 200 de euro cand l-am luat la doua luni si sa nu se mai intample chestia asta, sa nu mai omoare nici un fel de caine.", continua Nicusor Dumitrascu.

Ingrozit de ceea ce i s-a intamplat, omul a facut plangere la Arhiepiscopia Buzaului si Vrancei.

"Aceasta situatie a fost creata in mod neintentionat, maicile de la manastire au dorit sa puna acea otrava pentru soarecii si sobolanii care sunt prezenti in zona manastirii. Din pacate au avut de suferit acele animale nevinovate", vine explicatia din partea preotului Ioan Solea, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Buzaului si Vrancei.

Cand au auzit ce au facut maicile de la manastire,  satenii  au ramas uimiti,aveau alta impresie despre calugarite

"Ele cica sunt credincioase, dar nu stiu pentru ce au facut gestul asta. Un om de rand nu ar face asa ceva. I-a omorat doi anul trecut, acum asta. E al treilea. Cica a pus otrava la groapa  de gunoi", spun localnicii.

Proprietarii animalelor otravite  le-au reclamat pe maici la Directia Sanitar Veterinara si  la Politie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI