"M-a hartuit pe strada, refuzand sa ma urc in masina a inceput sa traga de mine, sa ma loveasca, sa ma ameninte, s-a dus catre masina cu intentia sa ia cutitul. A inceput sa ma traga de maini, de geanta, cu orice pret sa ma urce in masina. M-a lovit in toata incaierarea aia, cu toate ca el nu vrea sa recunoiasca, am acte doveditoare.

Nici actele, nici fotografiile si nici macar marturiile a doi martori nu l-au induplecat pe judecator. Desi femeia a facut plangere la politie impotriva iubitului bataus, instanta a hotarat ca nu se impune un ordin de restrictie.

Calvarul femeii seamana izbitor cu al altor cateva mii, multe dintre ele sfarsind dureros.

"Astept pana cand o sa ma omoare? Pe copiii mei cine-i creste? Statul roman?".

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Acelasi stat care nu si-a facut treaba nici in celebrul asasinat de la Perla, si nici in cel al femeii ucise intr-un coafor din Iasi.
Revoltator este ca cea din urma era inclusa intr-un program de protectie a victimelor violentei domestice. Dar asta nu a ferit-o de sotul ucigas.

"Tot tremur de teama si de frica ca nu cumva maine sa ma urmareasca iar".

Ce spune barbatul acuzat de aceste orori?
"Nu este adevarat nimic! Ieri am fost la tribunal si s-a rezolvat problema. Ieri am avut instanta si am castigat. Si gata".

A castigat, spune si femeia, pentru ca ar fi adus o hartie de la serviciu, in care ar fi scris ca are un comportament exemplar.
Pe de alta parte, desi femeia a ajuns la spital in urma bataii primite, medicul nu i-ar fi eliberat certificat medico-legal  pe motiv ca nu ar fi suferit fracturi ori fisuri.

Insp. princ. Lorena RADU, IPJ Arad -  a fost intocmit un dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii de amenintae si hartuire, iar politistii efectueaza in continuare cercetari sub indrumarea si coordonarea unui porcuror de caz.  

Singura speranta a femeii batute ramane in acest moment la politie, de unde asteapta solutionarea dosarelor penale deschise in urma plangerii depuse de ea, dar si de sefii ei, pe care barbatul ar fi incercat sa-i intimideze.

Nimeni nu trebuie sa accepte violenta domestica pentru ca dreptul la respect si la o viata linistita... nu are varsta!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si