Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Camelia Potec, ultimele pregătiri pentru naștere. „Suntem încă în pregătiri. Mai avem foarte multe lucruri de făcut.”

Camelia Potec este în ultima lună de sarcină, dar sportiva își continuă activitatiile zilnice și este mai sprintenă ca niciodată. Camelia urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil și face ultimele pregătiri pentru primirea noului membru al familiei.

Redactia Stirile Kanal D,

Camelia Potec, ultimele pregătiri pentru naștere. „Suntem încă în pregătiri. Mai avem foarte multe lucruri de făcut.”

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fosta înotătoare care a dus România pe cele mai înalte culmi ale natației mondiale, este într-o formă de zile mari. Am întâlnit-o pe Camelia Potec la un eveniment monden din Capitală, pe care l-a onorat cu prezența în ciuda sarcinii aflate chiar în prag de termen.

Citește și: VIDEO- Andreea Esca, o mamă tare mândră. „Sunt mândră că sunt independenți, că trăiesc bine pe picioarele lor”

Camelia Potec, ultimele pregătiri pentru naștere

Camelia Potec, președinte Federația Română de Natație: „Suntem încă în pregătiri, mai avem foarte multe lucruri de făcut și la birou, și acasă. Eu sper să nu mă surprindă, să vină mai devreme și să fie la termenul pe care l-am estimat cu doamna doctor în ultima săptămână mi-am propus să stau acasă, să nu mai plec nicăieri.”

Actuala președinte a Federației Române de Natație este o persoană activă și este conștientă că îndatoririle profesionale nu o vor lăsa să se bucure de maternitate prea mult timp. În plus, sportiva pune preț pe sănătate și recunoaște că vârsta este o condiție obligatorie să revină rapid și la sala de antrenamente.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Camelia Potec, președinte Federația Română de Natație: „Cu siguranță că în momentul în care voi avea cartorașul verde din partea medicului că pot să fac mișcare, pentru că am aproape 42 de ani și sunt la a doua cezariană, cu siguranță direct către sală o să mă duc cu copil sau fără.

Va trebui să revin foarte repede pentru că în luna decembrie avem deja de organizat un campionat european de înot pentru seniori, așa că la cel mult o lună după ce voi naște cu ajutorul lui Dumnezeu sper ca totul să fie bine și eu în formă pe marginea bazinului pe partea de organizare.”

În foarte scurt timp, Camelia va naște cea de-a doua fetiță iar nerăbdarea familiei este la cote maxime, mai ales pentru prima născută, Caelia Ioana.

Fetița în vârstă de 5 ani abia așteaptă să-și cunoască surioara.

Camelia Potec, președinte Federația Română de Natație: „Își dorește foarte mult să ia parte la tot ce înseamnă lucrurile normale, firești, să o învățăm pe cea mică să mănânce, să meargă, să bea lapte, să mă ajute cu suzeta și e foarte încântată deja. Avem scris cu toate lucrurile pe care le are de făcut, cel puțin în prima lună.”

Până la venirea pe lume a celei mici, întreaga familie se gândește intens la numele ce-l va purta mezina, căci deocamdată, nici Camelia și nici ceilalți membri ai familiei nu au decis nimic în acest sens.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI