Fost purtator de cuvant al Guvernului Romaniei in mandatul lui Calin Popescu Tariceanu, Camelia Spataru s-a casatorit civil si religios la inceputul acestei luni. Aflata in pragul varstei de 50 de ani, fosta jurnalista a ales sa isi lege destinul de cel al barbatului iubit si sa mearga alaturi de acesta la Starea Civila si apoi la biserica.

Citeste si: Poveste de dragoste cu sfarsit tragic pentru doi tineri de 19 ani. Au murit impreuna, la doar o zi dupa nunta. Parintii sunt devastati: "Erau facuti unul pentru altul”

La ceremoniile de taina au fost prezenti doar mirii si nasii lor, pentru ca proaspetii insuratei au dorit sa aiba o nunta extrem de discreta, despre care sa nu se stie absolut nimic. Astfel, nunta a iesit din tiparele normale, iar mirii au trait la intensitate maxima cea mai frumoasa zi din viata lor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Tinutele mirilor n-au fost nici ele sofisticate in ziua nuntii lor. Camelia Spataru a purtat o rochita alba cu decolteu adanc si accesorii rosii, iar pe cap a avut voal de mireasa si diadema. Sotul fostei reporterite si-a potrivit tinuta cu cea a sotiei sale si a optat pentru o camasa albastra, prinsa cu butoni, pe care a purtat-o fara cravata sau papion. Semn ca cele doua ceremonii, civile si religioase, au fost facute pentru sufletul mirilor si primirea binecuvantarii lui Dumnezeu.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si