Close sidebar
Close sidebar

Camelia Spataru s-a casatorit in mare secret! Cum a aratat fosta stirista si purtator de cuvant al Guvernului Romaniei in ziua nuntii ei!

Casatoriile discrete, realizate fara tam-tam si petreceri cu sute de invitati, castiga teren de la o zi la alta. Vara aceasta, Camelia Spataru a imbracat rochia de mireasa pentru a merge la altar alaturi de alesul ei.

S.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fost purtator de cuvant al Guvernului Romaniei in mandatul lui Calin Popescu Tariceanu, Camelia Spataru s-a casatorit civil si religios la inceputul acestei luni. Aflata in pragul varstei de 50 de ani, fosta jurnalista a ales sa isi lege destinul de cel al barbatului iubit si sa mearga alaturi de acesta la Starea Civila si apoi la biserica.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

La ceremoniile de taina au fost prezenti doar mirii si nasii lor, pentru ca proaspetii insuratei au dorit sa aiba o nunta extrem de discreta, despre care sa nu se stie absolut nimic. Astfel, nunta a iesit din tiparele normale, iar mirii au trait la intensitate maxima cea mai frumoasa zi din viata lor.

Tinutele mirilor n-au fost nici ele sofisticate in ziua nuntii lor. Camelia Spataru a purtat o rochita alba cu decolteu adanc si accesorii rosii, iar pe cap a avut voal de mireasa si diadema. Sotul fostei reporterite si-a potrivit tinuta cu cea a sotiei sale si a optat pentru o camasa albastra, prinsa cu butoni, pe care a purtat-o fara cravata sau papion. Semn ca cele doua ceremonii, civile si religioase, au fost facute pentru sufletul mirilor si primirea binecuvantarii lui Dumnezeu.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI