Camelia Sucu a primit 37 de milioane de euro de la sotul ei, Dan Sucu, dupa divortul din 2007, suma reprezentand 40% din actiunile pe care aceasta le detinea la Mobexpert. Ea a dorit sa ramana in afacerile cu mobile de lux si si-a infiintat firma “Class Mob SRL”, insa compania i-a provocat pierderi financiare enorme, de 9 milioane de euro pana in 2015.

In acest context, Camelia Sucu a decis sa se reorienteze spre afacerile din domeniul designului interior.

“Camelia Şucu, cu o averea estimată la 18 milioane de euro în Top 300 Capital din 2015, mizează pe o nouă afacere pe care a deschis-o alături de antreprenoarea din Cluj, Genoveva Hossu. Cele două femei de afaceri se vor ocupa din septembrie de decorat casele românilor cu produse de calitate bună de la furnizorii români, dar şi de la cei europeni”, a anuntat capital.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

“De două săptămâni, Camelia Şucu şi-a lăsat deoparte afacerile din industria mobilei şi a înfiinţat o nouă firmă, alături de Genoveva Hossu. Şucu deţine 60% din acţiunile firmei, în timp ce antreprenoarea din Cluj restul.

Împreună au investit 500.000 de euro în inaugurarea a cinci showroom-uri în Bucureşti şi Cluj”, a mai scris ziarul cu profil economic.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si