Close sidebar
Close sidebar

Camelia Sucu a schimbat macazul! Dupa ce a pierdut 9 milioane de euro cu mobila, femeia de afaceri s-a apucat de design interior!

Dupa ce a pierdut 9 milioane de euro in afacerile cu mobila de lux, Camelia Sucu se reorienteaza spre designul interior.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Camelia Sucu a primit 37 de milioane de euro de la sotul ei, Dan Sucu, dupa divortul din 2007, suma reprezentand 40% din actiunile pe care aceasta le detinea la Mobexpert. Ea a dorit sa ramana in afacerile cu mobile de lux si si-a infiintat firma “Class Mob SRL”, insa compania i-a provocat pierderi financiare enorme, de 9 milioane de euro pana in 2015.

In acest context, Camelia Sucu a decis sa se reorienteze spre afacerile din domeniul designului interior. “Camelia Şucu, cu o averea estimată la 18 milioane de euro în Top 300 Capital din 2015, mizează pe o nouă afacere pe care a deschis-o alături de antreprenoarea din Cluj, Genoveva Hossu. Cele două femei de afaceri se vor ocupa din septembrie de decorat casele românilor cu produse de calitate bună de la furnizorii români, dar şi de la cei europeni”, a anuntat capital.ro.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

“De două săptămâni, Camelia Şucu şi-a lăsat deoparte afacerile din industria mobilei şi a înfiinţat o nouă firmă, alături de Genoveva Hossu.

Şucu deţine 60% din acţiunile firmei, în timp ce antreprenoarea din Cluj restul. Împreună au investit 500.000 de euro în inaugurarea a cinci showroom-uri în Bucureşti şi Cluj”, a mai scris ziarul cu profil economic.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI