Marcel Ciolacu a postat un mesaj pe rețelele sociale după ce Camera Deputaților a adoptat proiectul de lege care prevede interzicerea păcănelelor în localitățile care au mai puțin de 15.000 de locuitori, potrivit antena3.ro. Ce a declarat premierul României?

Marcel Ciolacu, mesaj după adoptarea proiectului care prevede interzicerea sălilor de jocuri în unele localități

Camera Deputaților ar fi adoptat astăzi proiectul de lege care prevede ca sălile de jocuri de noroc/păcănelele să fie interzise în localitățile care au sub 15.000

de locuitori.

Citește și: VIDEO- Elevi dintr-un liceu din Târgu Jiu, surprinși în laboratorul de informatică jucându-se la păcănele pe calculatoare. Reacția profesoarei a fost incredibilă!

marcel ciolacu

Ce a declarat Marcel Ciolacu?

[Sursa foto: Facebook- Marcel Ciolacu]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

După votarea proiectului de lege, premierul României, Marcel Ciolacu, a postat un mesaj pe rețelele sociale.

Premierul a mărturisit în spațiul public că legea adoptată este în beneficiul oamenilor. Domeniul sălilor de jocuri de noroc/al păcănelelor ar fi fost reglementat mai bine, potrivit declarației premierului.

Citește și: Tragedie în Capitală. Gestul șocant la care ar fi recurs o femeie de 32 de ani, din Iran. Polițiștii au intervenit de urgență, dar a fost prea târziu

lege pacanele interzise

Parlamentul a adoptat proiectul de lege privind interzicerea păcănelelor, în localitățile cu mai puțin de 15.000 de locuitori. Ce a declarat Marcel Ciolacu?

[Sursa foto: Facebook- Marcel Ciolacu]

Zilele bune ale celor care au profitat cu lăcomie vânzând iluzii oamenilor s-au încheiat. Parlamentul a votat astăzi scoaterea păcănelelor din peste 90 la sută din localitățile din România. Protejarea oamenilor trebuie să fie prioritatea, nu niște bani în plus aduși la buget obținuți pe suferința oamenilor. Am crescut taxele pentru jocurile de noroc, am reglementat mai bine domeniul, am interzis păcănelele în localitățile sub 15 mii de locuitori și vom continua să luăm măsuri până când lucrurile vor fi sub control.

Nu mi-e frică de nimeni și voi merge până la capăt!, a postat Marcel Ciolacu, pe contul de Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si