Camera Deputaților are un nou președinte. Cu 205 voturi "pentru", Daniel Suciu a obținut președinția deputaților.

Citește și: „Abia acasă mi-am dat seama”- Cum a fost păcălită o pensionară de 86 de ani să plătească 1.155 de euro pe câteva bucăți de brânză, doi cârnați și puțină șuncă

Daniel Suciu, președinte în Camera Deputaților

Daniel Suciu a fost ales președinte în Camera Deputaților.

Deputatul social-democrat a obținut 205 voturi "pentru" și 68 de voturi "împotrivă". Deputatul l-a învins pe George Simon, reprezentantul AUR, care a obținut 24 de voturi "pentru" și 149 de voturi "împotrivă".

Votul a fost secret, cu buletine de vot, organizat luni, în plenul Deputaților. Câștigătorul voturilor, Daniel Suciu, a declarat că a intrat în politică în urmă cu 17 ani, iar de 12 ani este membru în Parlamentul României. Deputatul a declarat că a se afla în serviciul public reprezintă o onoare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Divorțul anului în Italia. Scandal între Chiara Ferragni și Fedez cu privire la imperiul financiar și la custodia copiilor- antena3.ro

Citește și: VIDEO Ordonanța de urgență care a creat controverse! Medicii sunt nemulțumiți că fizioterapeuții au primit „mână liberă”

"Fix acum 17 ani intram în politică. Am mai îmbătrânit între timp, în schimb nu s-a schimbat motivaţia. Să ştiţi că a fi în serviciul public este cea mai mare onoare pe care o poate avea un om care alege acest drum în viaţă.

Acest lucru, cu adevărat, nu s-a schimbat în ceea ce mă priveşte. Am mai greşit, chiar şi de la acest microfon, dar pană la finalul mandatului vă asigur de toată preţuirea mea. Rămân acelaşi om raţional şi echilibrat şi sper să fim împreună cu toţii aşa, chiar dacă ne aşteaptă o perioadă foarte complicată şi fierbinte din cauza alegerilor", a declarat Daniel Suciu, în plec, potrivit antena3.ro.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si