Camila Giorgi i-a innebunit pe fanii tenisului. A dat senzatia ca nu are nimic pe sub rochie

In timpul partidei cu japoneza Misaki Doi, Camila Giorgi i-a innebunit pe fanii tenisului. Jucătoarea din Italia a purtat o tinuta mai mult decat provocatoare: un sort roz, care parea ca nu exista in anumite momente, din cauza culorii aproape identice cu cea a pielii.

Camila Giorgi i-a innebunit pe fanii tenisului. A facut valuri si in 2013

Pe retelele de socializare, fanii tenisului au criticat-o vehement pe Camila pentru tinuta ei, mai ales că aceasta a mai atras atenţia suporterilor, la un meci din 2013. Atunci a fost îmbrăcată cu o rochie ce avea în spate un şnur roşu, asemănător cu un corset.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Camila Giorgi i-a innebunit pe fanii tenisului. O va infrunta pe o alta bomba sexy

In timpul partidei cu Misaki Doi, Camila Giorgi i-a innebunit pe fanii tenisului. Italianca a invins cu 6-2, 6-1, iar in optimile de finala ale turneului de la Tokyo o va infrunta pe daneza Caroline Wozniacki, si aceasta fiind considerata drept una din cele mai sexy aparitii de pe terenul de tenis.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si