Pentru studentii cazati in caminele din Grozavesti, aceste imagini inseamna realitatea de zi cu zi! La acest tablou se adauga gandacii.

Imaginile acestea au fost filmate de un student, in urma cu cateva zile, in caminele din Grozavesti ale Universitatii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Toaletele si dusurile arata asa: sunt murdare, ciobite si complet neigienice. Mai multe studente remarca faptul ca administratia caminului s-a autosesizat la venirea camerelor de filmat si a incercat sa cosmetizeze realitatea.

Dupa amenzile usturatoare primite de la Directia de Sanatate Publica- in valoare totala de 15 mii de lei, conducerea Universitatii promite conditii mai bune.

Universitatea are 18 camine in Capitala, cu o capacitate totala de cazare de 5 mii de studenti. In ciuda conditiilor existente in multe dintre aceste cladiri, cererea este cu mult mai mare ca oferta. Anul acesta, Universitatea a acoperit doar 15 la suta din totalul de solicitari. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si