Close sidebar
Close sidebar

Camion căzut într-o râpă - cel puțin 15 morți

O tragedie a avut loc miercuri în Filipine, după ce un camion care transporta muncitori agricoli a căzut într-o prăpastie din zona muntoasă a țării asiatice, relatează presa internațională.

Sorin Negru,

Camion căzut într-o râpă, în Filipine - cel puțin 15 morți

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cincisprezece persoane și-au pierdut viața după ce un camion agricol a căzut într-o râpă, miercuri 21 februarie, în centrul statului Filipine, potrivit publicației The Star

Citește și: Moarte subită pe terenul de fotbal! Bărbatul de 33 de ani urma să devină tată

Vehiculul transporta oameni în drum spre o piață de animale de pe insula Negros, a declarat pentru AFP un oficial al echipelor de salvare, Michael Cabugnason.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce se afla în celebrul sicriu de zinc găsit în curtea bisericii „Mavrogheni” din București: Ascundea o mărturie a dragostei nesfârșite- antena3.ro

„Martorii au spus că mașina de mare tonaj a scăpat de sub control chiar în curba strînsă a drumului”, a precizat oficialul filipinez. 

Camion căzut într-o râpă- cel puțin 15 morți

[Sursa foto: Twitter]

Doar șoferul și un pasager au scăpat cu viață

Presa locală scrie că zona muntoasă de lângă Mabinay este o scenă frecventă a accidentelor rutiere.

Dintre cele 17 persoane aflate la bord, doar un pasager și șoferul au supraviețuit impactului. Ei au fost transportați de urgență la spitalele din apropiere.

Șoferul a fost găsit plin de ulei de motor în epava de la fundul râpei la cel puțin 50 de metri depărtare de șosea, transmite sursa citată.

Majoritatea pasagerilor călătoreau într-un sat din apropiere pentru a cumpăra porci și alte animale de fermă, au spus autoritățile locale.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI