Close sidebar
Close sidebar

Camion cuprins de flăcări pe A10. Ce au transmis autoritățile

Circulația este oprită pe sensul spre Turda al autostrăzii A10 Sebeş-Turda, după ce un camion a fost cuprins de flăcări.

Georgiana Balaban,

Camion în flăcări pe A10.

[Sursa foto: Arhivă]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Circulația este oprită luni pe sensul spre Turda al autostrăzii A10 Sebeş-Turda, după ce un camion care a lovit parapetul median şi un indicator rutier a fost cuprins de flăcări, șoferul fiind rănit.

Citește și: Tragedie în Târgu Mureș! 5 persoane au fost rănite după o coliziune cu 3 autoturisme: una dintre mașini s-a făcut bucăți

„Pe autostrada la kilometrul 15, pe sensul către Turda, în municipiul Alba Iulia, județul Alba, s-a produs o explozie la nivelul unui autocamion aflat în deplasare, acesta a impactat parapetul median şi un indicator rutier, ulterior autovehiculul fiind cuprins de flăcări”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Șoferul a suferit leziuni, fiind transportat la spital.

Traficul rutier este oprit total pe sensul către Turda, fiind deviat pe centura municipiului Alba Iulia.

Se estimează reluarea normală a circulației în 45-60 de minute.

Accident grav în Iași! Trei persoane au fost rănite, după ce un ATV s-a izbit de un stâlp

Clipe de coșmar pentru trei persoane din Iași! ATV-ul pe care se aflau s-a izbit violent de un stâlp. În ce stare se află acum persoanele rănite?

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Trei persoane au fost rănite, după ce ATV-ul pe care se aflau s-a izbit violent de un stâlp. Totul s-a petrecut în județul Iași, pe raza localității Tomești, în noapte de duminică spre luni.

La fața locului s-au deplasat două ambulanțe și un echipaj SMURD.

Ulterior, cele trei persoane rănite au fost transportate la spitalele din Iași.
Oamenii legii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat.

Conducătorul ATV-ului este un tânăr de 33 de ani. El a suferit mai multe fracturi la braț, în zona spatelui și la față, fiind internat la Spitalul Sfântul Spiridon.

Citește și: Un bărbat a fost spulberat de tren la Iași

Un alt bărbat în vârstă de 53 de ani a fost dus inițial la același spital, cu o leziune cerebrală, iar apoi a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie.

Cel de-al treilea pasager are 31 de ani și s-a ales cu o fractură deschisă la picior. Acesta a fost operat pe parcursul nopții la Spitalul Sfântul Spiridon.

Citește și: Șoferul unui microbuz care transporta copii, prins beat la volan

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Sperăm într-un prognostic favorabil pentru toate cele trei persoane. Pentru conducătorul ATV suntem rezervați, din cauza complexităţii leziunilor”, a declarat medicul-coordonator UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, potrivit news.ro

Conducătorul ATV-ului nu a putut fi testat alcoolscopic, însă i-au fost recoltate mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei. ATV-ul avea autorizația provizorie pentru circulația pe drumurile publice expirată în luna decembrie a anului trecut.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi punere în circulație a unui vehicul neînmatriculat.

Citește și: Urmărit de poliție, un bărbat din Prahova și-a luat viața, într-un accident rutier. Un băiat de 21 de ani a pierit și el, fără nicio vină, după ce cele două mașini s-au lovit frontal

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI