Zeci de vedete s-au pus, in ultimele zile, in locul parintilor pentru care suferinta are un singur nume: cancerul! Pentru acesti parinti, care sufera in tacere de pe un scaun aflat langa patul de spital al copiilor,  schimbarea... ati fost voi!

MELANIA: O suta de mii de oameni care au raspun acestui apel..iti

dai seama ca exista asa multa speranta si incredere care asteapta sa fie fructificata. Oamenii au nevoie de un sens, sa aiba incredere in oameni

In nici o luna de zile, printr-un simplu sms in valoare de 2 euro, Campania si-a atins scopul si a depasit chiar asteptarile.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Cei care au povestit au raspandit vestea, cei care au stat pe scaun, au facut asa incat  sa fie un pic mai usor. Datorita lor vom avea magic home la inceputul primaverii, speram noi si vom putea transformjam macar putin viata acestor parinti atat de greu incercati"

Voiculescu: "Din aprilie o sa putem sa cazam 30 de persoane in fiecare zi, 365 de zile pe an si o sa fie nu numai unde o sa se poata dormi, ci si unde sa faca un dus, sa poata gati"

Si oamenii au donat! S-au strans, pana acum, peste 103 mii de sms-uri. Magic Home a insemnat o raza de lumina in lumea mohorata a parintilor care isi fac veacul pe un scaun, la spital. Desi si-a atins scopul, campania va continua, iar cei care nu au apucat inca sa doneze, mai au timp sa o faca.

Voiculescu: "Schimbare in viata cuiva, sa faci ceva bun pt cineva inseamna uneori pur si simplu sa iti iei cateva minute si sa-l asculti"

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si