TEO TRANDAFIR: El loveste pentru ca nu stie altfel, sa nu stam sa se schimbe sau sa induram. Nu o sa se schimbe.

Suferinta sparge granitele Americii! Femei din toata lumea prind curaj! Nu le mai este teama sa vorbeasca in public despre cele mai traumatizante experiente.

"Daca toate femeile care au fost hartuite sau agresate ar scrie "Si eu" ca si status, i-am putea face pe oameni sa constientizeze gravitatea problemei".



Mesajul este clar: stop agresiunii!

JANE FONDA: Ai control asupra corpului tau si trebuie sa spui "NU", si trebuie sa vorbesti, sa povestesti cand se intampla asa ceva.

EMMA THOMPSOON: Acest lucru face parte din lumea noastra, a femeilor, inca de la inceputuri. Si trebuie sa luam atitudine, trebuie sa intoarcem acest lucru impotriva lui( a agresorilor- n.r). Nu putem lasa ca acest lucru sa continue, deoarece asta inseamana ca oamenii vulnerabili vor continua sa le cada prada.

JANE FONDA: In baruri, in restaurante, in magazine femeile sunt agresate, abuzate si hartuite.

Totul a devenit viral si a avut un ecou formidabil in randul femeilor din toata lumea. Chiar si in Romania s-a creat un grup al victimelor si al celor care le sustin cauza…

TEO TRANDAFIR: dragele mele in cazul daca vi se intampla vreodata sa fiti agresata de un barbat este pentru ca nu mai are argumente.


Maia Morgentern: "Ma doare pana la strigat, pana la disperare. Disperarea pe care ti-o da neputinta. Ciudat, o neputinta ce vine din respect si loialitate.

"Nu stiu cu cine sa incep: profesorul de la scoala care ma pipaia la meditatii, muncitorii de pe strada cu gesturi obsecene, tipul dubios din autobuz care profita de aglomeratie{...}"

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

"Am fost supusa diferitelor forme de hartuire in atatea contexte, profesionale si personale, si de atatea ori, ca am avut nevoie de terapie ca sa inteleg ca nu era vina mea"

Florina Presada -senator: o data la patru ore avem o victima a unui abuz in Romania, odata la 4 ore este emorm. O data la 30 de scunde o femeie este hartuita. Este foarte greu de apreciat daca avem o problema de legislatie sau de educatie si de implementare.

Cifrele sunt extrem de ingrijuratoare! studiile efectuate numai in anul 2015 s-au inregistrat peste 600.000 de femei ca fiind victimele unei agresiuni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si