Proiectul ”Biletul de Sănătate”, este unul pilot și a fost reluat în Cluj- Napoca. Pentru a obține un bilet gratuit, clujenii, trebuie să facă 20 de genuflexiuni.

Peste 1 milion de genuflexiuni au fost făcute în staţia Memorandumului Sud

Din septembrie pănă în decembrie, anul trecut, peste 1 milion de genuflexiuni au fost făcute în fața automatulu i, amplasat în stația Memorandumului Sud.

"E foarte tare ideea, e ceva ce susţine sănătatea, e o campania mega mişto şi oricum eu am vrut sa îmi iau bilet de autobuz şi acuma am ocazia să fac nişte genuflexiuni pentru un bilet", spune un tânăr.

Citeste si: Pistă de Karting pe Calea Victoriei. Traseele STB vor fi modificate

Biletele obţinute prin efort fizic sunt valabile o săptămână întreagă, pe liniile de transport urban.

"Este de a încuraja mişcarea, de a încuraja introducerea mişcării în rutina zilnică, chiar şi mişcarea BASIC, nu foarte complicată, doar important e să ne menţinem activi", a declarat Ştefania Giurgiu, PR Sport Festival.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Acest proiect va continua până la sfârșitul anului. "Noi ca şi companie am dorit să ne implicam şi ne-am implicat în acest proiect pt că una din devizele noastre este să susţinem mişcarea şi să încurajăm sportul şi toate proiectele care au legătură cu mişcarea", este de părere Alina Pop, director companie sport.

Anul trecut, in doar trei luni, peste 1 milion de genuflexiuni au fost facute in fata acestui automat, care a eliberat nu mai putin de 55 000 de bilete.

Citeste si: A fost inaugurat primul parc de fitness din Constanța


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si